No menu items!
Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаЯк купити дитяче взуття в інтернет-магазині
Array

Як купити дитяче взуття в інтернет-магазині

Мабуть, кожна мама з власного досвіду знає, що похід в магазин за покупкою взуття для дитини — це не дуже приємне заняття. Діти, на відміну від дорослих, не люблять проводити свій час у примірочних, тому часто вередують. Але діти дуже швидко ростуть, тому їм потрібно купувати нове взуття щосезону, навіть якщо попереднє у відмінному стані. Як зробити покупку взуття більш комфортною?

Вимірюємо розмір взуття правильно та купуємо в онлан-магазині

Мами з великим досвідом радять купувати взуття для дитини в інтернет-магазинах. Важливо у цій справі правильно зробити заміри та обрати модель взуття, що сподобалася вам та малюкові. Також треба обрати магазин, де можна придбати взуття. Наприклад, для таких цілей відмінно підійде інтернет-магазин Кіндер Мода, в якому представлені моделі як для малюків, так і для підлітків. А ознайомитися з пропозицією можна за посиланням: https://kinder-moda.com.ua/ua/.

Кожна мама має також знати, як правильно зробити заміри ніжки дитини, щоб влучно обрати розмір взуття. Для цього необхідно:

  1. Робити заміри ніжки у другій половині дня. Адже саме в цей період ноги втомлюються та трохи набрякають. Такий підхід допоможе обрати взуття, в якому дитині буде комфортно у будь-який період дня.
  2. Як правило, розмірі правої та лівої ніг відрізняються. Тому під час вибору взуття варто орієнтуватися на заміри з більшими показниками.
  3. Робити заміри за шаблоном:
    • взяти аркуш та покласти його на підлогу;
    • прикласти на нього ніжку дитини та обвести ручкою або олівцем;
    • після цього треба виміряти довжину стопи від великого пальця до п’яти, а також ширину стопи в місці, де стопа найширша.
  1. За мірками обрати розмір взуття, порівнявши свої заміри з тими, що подано на сайті магазину.

Обираємо якісне взуття на осінь та зиму

Дитяча нога постійно перебуває у фазі росту та зміцнення, саме тому дуже важливо не економити на взутті для дітей, а купувати якісний товар.

Щоб взуття не деформувало стопу та було зручним для дитини, варто звернути увагу на декілька важливих нюансів. Ці правила діють незалежно від того, що саме ви купуєте: дитяче зимове взуття чи осіннє. Важливо:

  1. Обрати взуття з правильною підошвою. Занадто жорстка підошва може спричинити дискомфорт, а також негативно вплинути на розвиток не лише стопи, а й хребта. Підошва має бути достатньо гнучкою та не ковзкою, щоб убезпечити дитину від падіння та травм.
  2. Взуття має бути виконано із натуральних матеріалів. Для дітей, як і для дорослих, дуже важливо, щоб воно «дихало». Рекомендується обирати взуття з натуральних матеріалів, або хоча б з натуральною підкладкою. Устілка також важлива. Вона має повторювати контури ноги та мати супінатор.
  3. Дитяче взуття повинно мати закруглений широкий носок, щоб пальці почували себе вільно та не деформувалися. Також велику роль відіграє задник. Він має бути досить жорстким та високим, щоб максимально фіксувати п’яту дитини.
  4. Обираючи взуття на осінь варто до розмірів додати на запас 1 см. Купуючи зимове взуття — треба до замірів додати 1,5-2 см, враховуючи теплий носок.

*на правах реклами

Нове на сайті