Понеділок, 20 Травня, 2024
ГоловнаНовиниСкинете 10 років і виглядатимете стильно: омолоджуючі стрижки для жінок після 50...

Скинете 10 років і виглядатимете стильно: омолоджуючі стрижки для жінок після 50 років

Этот материал также доступен на русском языке
Жінка у будь-якому віці хоче виглядати привабливою. Однак пам'ятайте, що є зачіски, які додадуть років, а є такі, які допоможуть виглядати молодшими.

Якщо у юності та в молоді роки експерименти із зачісками вітаються, то після 50 років ми хочемо бути впевнені, що стрижка приховає вікові зміни та допоможе виглядати стильно та доглянуто.

Раніше ми розповідали, від яких зачісок краще відмовитися після 40 років.

Замість важких начосів та сумних хвостів і гульок обирайте сучасні стрижки.

Довжина волосся має значення

Стилісти в один голос кажуть, що після 50 років максимальна довжина волосся жінки не повинна опускатися нижче лопаток. Залишмо довгі коси та кучері для більш молодих красунь.

Яку форму стрижки підібрати

Найкраще обирати стрижки, які не потребують щоденної ретельної укладки. Тоді після правильного сушіння волосся, ви матимете доглянутий вигляд завжди.

Боб. Варіацій такої форми багато: короткий боб – з оголеною шиєю, середній боб – до середини шиї чи вигину плеча, довгий боб – до ключиць. Існує ще бокс-боб, який відкриває мочку вуха.

Каре. Стрижка дуже схожа на боб, але має більш пласку форму на потилиці. Класичне каре з чубчиком чи без з акуратною укладкою робить жінку доглянутою та елегантною.

Каскад. Він чудово підходить для пані, якій минуло 50. Адже надає динаміки і невимушеного вигляду. Таку стрижку також застосовують для прибирання посічених кінчиків, які часто переслідують жінок старшого віку. Якщо ви володарка круглого, овального, а також трикутного обличчя – каскад чудово підійде, ще й прибере десяток років. Легкий чубчик у такій стрижці допоможе приховати недоліки шкіри та частину зморшок.

Піксі. Це стрижка, яка допоможе виглядати модно. Вона передбачає відкриті вуха, мінімальну довжину ззаду, але активний об’єм на подовжених маківці та чубчикові. Чудовий варіант для тих, кому зручно носити коротке волосся, але не хочеться стригтися «під хлопчика».

Який колір волосся підходить жінкам після 50 років

Стилісти рекомендують жінкам після 50-ти обирати колір волосся трохи світліший від натурального. Це допоможе виглядати молодшою. Так, брюнеткам найкраще підійдуть шоколадні відтінки. Їм, так само як і блондинкам, варто відмовлятися від однотонних кольорів. Чудово виглядатиме фарбування у техніці балаяж, яка дає ефект пасм, що вигоріли на сонці.

Головне пам’ятайте, наймодніша зачіска зіпсує весь образ, якщо вона буде виконана на брудному волоссі. А чисті і доглянуті пасма прикрасять кожну жінку.

Найпопулярніше зараз:

У Мінсоцполітики звернулися з важливою заявою до пенсіонерів-переселенців: що потрібно знати

Революційний пенсійний закон прийнято: як тепер враховуватимуть стаж ( відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні