Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниУ «Нафтогазі» анонсували зміни у платіжках: з квітня споживачі отримуватимуть нові рахунки

У «Нафтогазі» анонсували зміни у платіжках: з квітня споживачі отримуватимуть нові рахунки

Этот материал также доступен на русском языке
Газопостачальна компанія НАК "Нафтогаз України" відреагувала на численні прохання абонентів та провели зміни у своїх платіжках за газ.

Українці вже почали одержувати нові платіжки за газ. Нововведення розпочалося з квітня 2023 року. У документах тепер вказуватимуть вартість палива і те, скільки коштує його доставка до абонента.

Про це йдеться в повідомленні Нафтогазу на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

“На численні прохання споживачів ДК “Нафтогаз України” та ТОВ “Газорозподільні мережі України” об’єднали всі паперові квитанції за споживання та розподіл газу в одному файлі”, – пояснили в прес-службі.

У квітні клієнти, які купують газ у таких компаній, як: “Нафтогаз України”, Кропивницька філія “Газмережі”, АТ “Дніпрогаз”, АТ “Харківгаз”, АТ “Харківміськгаз”, АТ “Криворіжгаз” та АТ “Донецькоблгаз” отримають березневі рахунки в одній платіжці. Тобто всі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань та оплати вказані в одному документі.

«До того ж, зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до навколишнього середовища», – зазначили в компанії.

А ось в особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що деякі абоненти повинні по-новому передавати свідчення лічильника газу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні