П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 8 по 14 серпня

Гороскоп на тиждень з 8 по 14 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
Протягом тижня 8-14 серпня відбудеться дві важливі астрологічні події – 11 серпня о 21:30 за київським часом Венера увійде на знак Лева. А 12 серпня о 04:35 повня у Водолії стане каталізатором революційних настроїв, оновлень.

У більшості випадків до кінця тижня зовнішні обставини призведуть до кульмінації подій із різних життєвих сфер.

На початку тижня необхідно буде ухвалити серйозні рішення, вибирати, від чогось відмовлятися, щоби отримати більше. Можливі труднощі у партнерських взаєминах, протиріччя, особливо у фінансових справах та загальних ресурсах. Багато людей намагатимуться “придушувати” одне одного, висувати взаємні претензії. Під час спроб вплинути на почуття інших людей оточення входить у процес, що робить непередбачуваним результат тієї чи тієї ситуації.

Найближчими днями людям властиве прагнення емоційного самоствердження. Багато хто стає особливо чуйним до знаків уваги, похвали на свою адресу. Почуття виявляються відкрито, часто демонстративно. До кінця тижня зростає кількість романтичних знайомств, побачень, легких любовних відносин, які ні до чого не зобов’язують. Люди стають щедрішими, витрачають гроші на подарунки, задоволення, розваги.

До кінця тижня активність підвищується, повня посилює емоційність, сприйнятливість до настроїв оточення. Чим більше зусиль докладете, тим яскравішими будуть результати. Перетворення та оновлення торкнуться зокрема усталених колективів, давніх партнерських та дружніх взаємин. Справжні причини того, що відбувається, виходять назовні. Настає визначеність із багатьох питань.

Зміниться ситуація на фронті, тактика ведення війни, стратегія. Посилюється градус напруженості, прагнення вивести одне одного на чисту воду. Для особистих взаємин несприятливий час. Але для ділового спілкування, обговорення найважливіших питань тиждень підходить.

Гороскоп на тиждень з 8 по 14 серпня

Овен

На вас чекає дуже вдалий тиждень. Впорайтеся з будь-якою роботою. Однак варто контролювати свої емоції, і тоді до кінця тижня фортуна вам благоволитиме.

Телець

У першій половині тижня не потрібно робити нічого важливого: все може йти навперейми. У четвер розпочнуться зміни на краще.

Близнюки

Постарайтеся встигнути якнайбільше в першій половині тижня – це сприятливий період і для роботи, і для вирішення проблем. У середині тижня можливе погіршення самопочуття.

Рак

Тиждень буде досить важким і стомлюючим. Вам доведеться перемикатися з однієї справи на іншу та дбати про близьких людей. Але ви впораєтеся, у вас виходитиме все, за що ви не візьметеся.

Лев

Досить клопіткий і метушливий період. Ви нарешті знайдете надійних союзників і разом з ними вирішите складні завдання. Не ігноруйте дружніх порад.

Діва

Вам потрібно проявити твердість характеру, особливо в першій половині тижня – і тоді ви досягнете великих успіхів. Відпочити ви зможете у вихідні серед близьких людей.

Терези

Доведеться понервувати на початку тижня, однак у другій її половині вам буде супроводжувати успіх. Близькі допоможуть прийняти правильні рішення – прислухайтеся до їхніх порад.

Скорпіон

Буде багато нових цікавих справ, з’являться оригінальні ідеї, які захочеться негайно втілити у життя. Добре складуться поїздки, зокрема незаплановані.

Стрілець

Дуже суперечливий і неспокійний тиждень. Справ буде так багато, що часом буде відпочити, а занадто великі навантаження можуть стати причиною нездужань. Бажано не перевтомлюватись і скласти план дій.

Козеріг

З’явиться можливість вирішити давні проблеми, знайти відповіді на питання, які не дають спокою і вам, і вашим близьким. Можете розраховувати допоможе друзів. Головне, навчитеся виявляти терпіння.

Водолій

Початок тижня буде вдалим. Намагайтеся використовувати цей час максимально ефективно, встигнути якомога більше. Не виключено сімейних конфліктів. Намагайтеся зберігати спокій.

Риби

Багато залежить від вашого оточення: намагайтеся більше спілкуватися з тими, хто не «витає у хмарах», а вирішує практичні питання. Уникайте суєти і плутанини, не лінуйтеся наводити порядок вдома. Ймовірна фінансова прибуток.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні