П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень з 27 червня по 3 липня

Місячний посівний календар дачника на тиждень з 27 червня по 3 липня

Этот материал также доступен на русском языке
Щоб ваш сад та город радували вас щедрими врожаями, прислухайтеся до порад Місяця. Він вас точно не підведе.

27 червня. У цей день рекомендується займатися посівом та посадкою рослин. Також можна удобрювати ґрунт і займатися кореневим підживленням рослин. У цей день не рекомендується пиляти та корчувати дерева, рвати квіти та копати. Також утримайтеся від рясного поливу.

28 червня. Цей день вважається найважчим днем місячного циклу. Цього дня у саду рекомендується зайнятися обрізанням дерев та чагарників з метою видалення пошкоджених, хворих та засохлих гілок. Також можна зайнятися обприскуванням рослин від шкідників та бур’янів.

29 червня. Молодий місяць. У цей день небажано проявляти надмірну активність. У саду краще займіться видаленням шкідників, бур’янів, хворих та засохлих рослин, гілок та пагонів. У цей день не рекомендується садити, сіяти, щепити, а також підгортати і розпушувати землю.

30 червня. Рекомендується зайнятися посівом, посадкою та пересадкою зелених, листових, плодових та баштанних культур. У саду можна зайнятися посадкою та пересадкою плодових дерев, ягідних чагарників та суниці. Також можна зробити мінеральне підживлення, а також щеплення та перещеплення. Рекомендується також прикореневе полив.

1-3 липня . Місяць , що росте . Несприятливий час для роботи з рослинами на городі, допускається збирати врожай, прополювати та готувати грядки для майбутніх посадок, наприклад, суниці, боротися зі шкідниками та хворобами. Сіяти, садити, поливати, підгодовувати, пасинкувати не рекомендується. Починається заготівля та консервування перших плодів та ягід, цілющих рослин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно приготувати добрива із дріжджів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні