П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПриватбанк продовжив картки та скасував комісію на зняття готівки з кредитних карток

Приватбанк продовжив картки та скасував комісію на зняття готівки з кредитних карток

Этот материал также доступен на русском языке
Мережа POS-терміналів банку та онлайн-банкінг "Приват24" та "Приват24 для бізнесу", мережа самообслуговування працюють у режимі 24/7.

Про це йдеться у повідомленні банку.

“Скасували комісію на зняття власних коштів із кредитних карток приватних осіб. Тимчасово скасували комісію на зарахування коштів на картки для виплат”, – повідомили у банку.

Зазначається, що відділення банку працюють у безперебійному режимі у тих населених пунктах, де немає загроз для здоров’я та життя працівників та клієнтів.

“Безготівкові розрахунки працюють без обмежень, зняття готівки через банкомати Приватбанку доступне. Наша служба інкасації забезпечує готівку на безперебійній основі”, – повідомив банк.

Термін дії карток Приватбанку автоматично продовжено на 180 днів.

Тимчасово зупинено покупки через “Оплату частинами”, а також тимчасово обмежено відправлення міжнародних валютних переказів.

Також вказується, що мережа POS-терміналів банку та онлайн-банкінг “Приват24” та “Приват24 для бізнесу”, мережа самообслуговування працюють у режимі 24/7.

Банк наголошує, що згідно з постановою правління Національного банку “Про роботу банківської системи у період запровадження військового стану” від 24 лютого № 18, призупинено роботу валютного ринку України, крім операцій продажу іноземної валюти клієнтами.

Ми радили вам, як знизити артеріальний тиск без ліків за допомогою простої вправи , а також експерти підказали, як звести стрес до мінімуму.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні