Вівторок, 21 Травня, 2024
ГоловнаКомуналкаСпоживача зобов'язали заплатити понад 60 тисяч гривень: за що можна "потрапити" на...

Споживача зобов’язали заплатити понад 60 тисяч гривень: за що можна “потрапити” на велику суму

Этот материал также доступен на русском языке
Районний суд зобов'язав українця заплатити за газ майже 62 тисячі грн за встановлені під час перевірки порушення. Розповідаємо в цьому матеріалі за які дії, можуть оштрафувати споживача на таку значну суму.

У матеріалах справи, яку розглядав Довгинцівський районний суд Кривого Рогу, як пише Obozrevatel, зазначено, що було проведено експертизу лічильника і виявлено порушення.

Раніше ми писали, що в Україні почали виписувати серйозні штрафи власникам газових плит і колонок.

“Свинцева пломба заводу-виробника пошкоджена – розрізана на дві частини: верхня частина пломби приклеєна до кришки відлікового механізму, а нижня до сталевого пломбувального вушка корпусу лічильника, що дає змогу вільно знімати відліковий механізм”.

Встановлено, що на пластиковій кришці та на ребрах жорсткості кришки механізму біля місця встановлення пломби видно безліч відколів і мікроподряпин, нанесених стороннім предметом у процесі зрізання пломби. 

“Позов АТ “Оператор газорозподільної системи “Криворіжгаз” про стягнення заборгованості за неврахований (донарахований) обсяг природного газу – задовольнити”, – постановив суд.

Згідно з рішенням суду, тепер зі споживача стягнуть заборгованість 61 845 гривень 03 копійки за необлікований (донарахований) обсяг природного газу. Також йому доведеться заплатити 2 270 гривень судового збору.

Вас також можуть зацікавити новини:

Як збільшити пенсію: чи є сенс переходити на інший вид виплат або подавати до суду (відео)

Революційний пенсійний закон ухвалено: як тепер враховуватимуть стаж (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні