Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаДачаЯкий сорт томатів ідеально підходить для вирощування у теплиці, - думка експертів

Який сорт томатів ідеально підходить для вирощування у теплиці, – думка експертів

Этот материал также доступен на русском языке
Правильна агротехніка - це половина справи, не менш важливий і сорт. Селекціонери назвали сорт томатів, що дає високі врожаї під час вирощування в теплиці.

Помідор сорту Роса відносно стійкий до ранньої сухої плямистості та хвороб в’янення, також середньостиглий, від масових врун до початку плодоношення проходить 110-115 діб.

Він рекомендований для вирощування в умовах весняних плівкових теплиць та у відкритому ґрунті при коловій культурі, повідомляє Zemliak.com.

Сорт помідора Роса створений методом багаторазового індивідуального відбору гібридної комбінації.

«Листя – середньої довжини картопляного типу. Плід за розміром – великий, масою 150-250 г. Форма поперечного розрізу – округла, поздовжнього – плоска. Ребристість та поглиблення у плодоніжки слабке», – зазначають експерти.

Плід має світло-зелене забарвлення, при дозріванні – червоне. Зелена пляма при дозріванні відсутня. Плід – твердий, термін лежкості помірний. Загальна врожайність 11-18 кг/ м2 . Сорт пройшов кваліфікаційну експертизу та внесений до Державного реєстру сортів рослин, придатних для розповсюдження в Україні у 2015 році.

Читайте також:

Нове на сайті