Вчені досліджували групу, що складалася з 800 осіб, які погодилися взяти участь в експерименті.
Виявилося, що люди, які регулярно вживають сир, мають нижчий тиск, а також на 40 відсотків менше схильні до ризику щодо серцево-судинних захворювань.
До складу сиру входять такі важливі для організму амінокислоти, як холін і метіонін. Метіонін відповідає за транспортування поліненасичених жирних кислот через мембрану мітохондрій і життєво необхідний для здійснення метаболічних процесів у головному мозку. Холін відіграє роль захисника головного мозку від дегенеративних процесів.
Крім цього, сир містить солі кальцію та фосфору, забезпечуючи вчасне виведення рідини з організму і знижуючи тим самим навантаження на серце і нирки.
Вчені порадили всім вживати по 40-80 грамів жирного кисломолочного сиру щодня.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.
Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.