Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаРізнеІ ситим бути, і зайвого не з'їсти: чим низькокалорійно повечеряти

І ситим бути, і зайвого не з’їсти: чим низькокалорійно повечеряти

Этот материал также доступен на русском языке
Мало хто відмовиться смачно поїсти, але при цьому часто є побоювання видужати. Щоб зберегти здоров'я та вагу, необов'язково суворо сидіти на дієтах. Головне – харчуватися правильно, пити достатню кількість води та дотримуватись денної норми за калоріями.

Приготуйте овочеве рагу з печерицями!

Що для цього знадобиться?

Візьміть

  • помідори – 4 шт.,
  • перець болгарський – 2 шт.,
  • шампіньйони свіжі – 300 г,
  • цибулина,
  • базилік – пучок,
  • сіль за смаком.

Що з ними робити?

  • Шампиньйони та цибуля наріжте.
  • Помідори та перець наріжте часточками.
  • Нагрійте трохи води в каструле і додайте цибулю, притушкуйте.
  • Додайте гриби, помідори та перець.
  • Гушіть хвилин 20 під кришкою, не забуваючи помішувати.

Наприкінці приготування посоліть, поперчіть, додайте базилік.

І  ще дві корисні поради

Частіше їжте болгарський перець

За вмістом вітаміну С болгарський перець поступається тільки шипшині та чорній смородині, а серед овочів – він абсолютний чемпіон. До того ж у перці є досить рідкісний вітамін Р, який допомагає засвоєнню аскорбінки і робить перець незамінним помічником для нашого серця та судин.

Гриби – дуже важкий для перетравлення продукт

Майте на увазі, що гриби дуже важкий для перетравлення продукт. Навіть здоровим людям не слід вживати гриби зі спиртним та з продуктами, що містять крохмаль, зокрема, з картоплею.

Нове на сайті