Морська капуста: її неодмінно треба їсти взимку

Этот материал также доступен на русском языке

Морська капуста
Морську капусту бажано бодай кілька разів на тиждень включати до свого раціону. Це цінне джерело вітамінів.

Морська капуста – цінне джерело вітамінів С, В1, В2, фолієвої кислоти, калію, кальцію, цинку, міді, заліза.

Дуже корисна квашена капуста. У ній містяться цінні кисломолочні бактерії, які допомагають травленню. Але врахуйте, що людям, які страждають на проблеми з підшлунковою залозою, квашена капуста протипоказана.

Як доповнення до основних страв у зимову пору року можна вибрати ріпу, моркву, редис. Ці продукти є чемпіонами зі вмісту вітамінів та мінералів».

Лікарка Вікторія Савицька

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?