Четвер, 20 Січня, 2022
ГоловнаДомашня енциклопедіяМорська капуста: її неодмінно треба їсти взимку

Морська капуста: її неодмінно треба їсти взимку

Этот материал также доступен на русском языке
Морську капусту бажано бодай кілька разів на тиждень включати до свого раціону. Це цінне джерело вітамінів.

Морська капуста – цінне джерело вітамінів С, В1, В2, фолієвої кислоти, калію, кальцію, цинку, міді, заліза.

Дуже корисна квашена капуста. У ній містяться цінні кисломолочні бактерії, які допомагають травленню. Але врахуйте, що людям, які страждають на проблеми з підшлунковою залозою, квашена капуста протипоказана.

Як доповнення до основних страв у зимову пору року можна вибрати ріпу, моркву, редис. Ці продукти є чемпіонами зі вмісту вітамінів та мінералів».

Лікарка Вікторія Савицька

Читайте також:

Нове на сайті