Вівторок, 24 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяВесняний салат з полуницею - перша радість на столі

Весняний салат з полуницею – перша радість на столі

Этот материал также доступен на русском языке
Перші фрукти та овочі ми чекаємо з нетерпінням і з особливою насолодою пробуємо. Але свіжі овочі та зелень на початку їхнього сезону слід вживати невеликими порціями, щоб організм не відреагував негативно.

Пропонуємо вам скористатися нашими рецептами та порадувати своїх рідних смачною та корисною їжею. Спробуємо салат із полуницею. Приємного апетиту!

Весняний салат з полуницею

Інгредієнти

  • Полуниця – 200 грамів,
  • сир (сулугуні, фета, бринза) – 200 грамів,
  • салат – один пучок,
  • горішки (будь-які) – 1 столова ложка,
  • оцет – 1 столова ложка,
  • олія (без запаху) – 3 столові ложки, сіль,
  • цукор – за смаком.

Приготування

  1. Зелень і полуницю промити і обсушити.
  2. Зелень порвати руками на невеликі шматочки.
  3. Ягоди полуниці розрізати на 3-4 частини, сир порізати на невеликі кубики.
  4. Для соусу змішати кілька подрібнених ягід полуниці, олію, оцет, цукор і сіль, збити виделкою до однорідності.
  5. Викласти в салатницю зелень, полуницю, сир, посипати горішками і полити соусом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні