Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦей рулет смачніший за ковбасу – готується із звичайнісіньких інгредієнтів: усі проситимуть...

Цей рулет смачніший за ковбасу – готується із звичайнісіньких інгредієнтів: усі проситимуть рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Після приготування такого рулету ви більше не захочете купувати магазинну ковбасу. Він смачний, апетитний, у ньому є м'ясо. Відмінний варіант для різноманітності святкового столу та ідеальне доповнення до буденного.

Для приготування такого рулету потрібен один інгредієнт та спеції. Обов’язково запишіть цей рецепт, він вам знадобиться.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашній сальтисон.

Інгредієнти:

  • 5 курячих стегон
  • сіль, чорний перець – до смаку
  • 0,5 чайної ложки сушеного часнику
  • 1,5 столової ложки дижонської гірчиці

Приготування:

  1. Помийте курячі стегна, відокремте спочатку шкуру, потім м’ясо від кістки.
  2. Філе поперчіть, посоліть, додайте гірчицю та часник.
  3. Візьміть рукав для запікання. Першим шаром викладіть шкірку, зверху на неї філе з стегенця. За допомогою рукава для запікання заверніть у рулет і зав’яжіть краї.
  4. Відправте у форму для запікання і обов’язково зверху накрийте фольгою, щоб рулет не підгорів.
  5. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину 20 хвилин.
  6. Не поспішайте діставати рулет з рукава, нехай охолоне і схопиться.
  7. Щоб рулет добре тримав форму, після випікання його можна додатково туго замотати у фольгу та відправити у холодильник.

Нове на сайті