Вівторок, 21 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМаленькі секрети форшмака і смаження риби без кісток - тепер вам все...

Маленькі секрети форшмака і смаження риби без кісток – тепер вам все під силу

Этот материал также доступен на русском языке
Легендарний форшмак відтепер стане вашою коронною стравою: ми навчимо вас, як ідеально приготувати цю страву з риби. А ще ви дізнаєтесь, як зробити з костистої риби кулінарний шедевр.

Як готують справжній форшмак

Інгредієнти

Оселедець – 200 г, яйця – 2 шт., цибуля – 1 шт., зелене яблуко – 1 шт., вершкове масло – 50 г, чорний перець – 0,5 чайної ложки, трошки солі (якщо оселедець слабосолоний).

Як готувати

  • Дрібно нарізати оселедець, відварити яйця і натерти, цибулю подрібнити.

  • Яблуко дрібно порізати, а вершкове масло натерти на дрібній тертці.

  • Усі інгредієнти помістити в посудину, поперчити, посолити і перемішати.

А нещодавно ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів – і ціни не кусаються, і корисна для здоров’я та самопочуття.

Чи вмієте ви смажити рибу з дрібними кістками

Тепер сміливо можете купувати рибу з дрібними кістками – ви їх не відчуєте.

  • Очищену рибу, наприклад, невеликого карася, обробити і вимити.
  • Гострим ножем акуратно зробити часті надрізи, не розрізаючи хребет, з одного і з другого боку.
  • Намагатись, щоб їх було не менше 20 на кожному боці.
  • Обваляти рибу в борошні і посмажити на середньому вогні.

Кістки ви не відчуєте.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні