Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДомашні цукерки без шкідливих барвників та підсилювачів смаку – найкращий рецепт із...

Домашні цукерки без шкідливих барвників та підсилювачів смаку – найкращий рецепт із трьох інгредієнтів

Этот материал также доступен на русском языке
Ці домашні цукерки набагато смачніші за магазинні, але найголовніше – це те, що вони натуральні, а значить можна їсти і дорослим, і дітям.

Ділимося рецептом домашніх цукерок, а точніше – вершкових ірисок, які ще 20-30 років тому були улюбленими ласощами в багатьох сім’ях.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачні млинці.

Інгредієнти:

  • 220 г цукру;
  • 220 мл сметани;
  • 50 г вершкового масла.

Приготування:

  1. Візьміть сотейник або звичайну сковороду, змішайте цукор та сметану та поставте на вогонь.
  2. Варіть на слабкому вогні, постійно помішуючи до коричневого кольору 20–30 хвилин. Запам’ятайте, що чим більше варите, тим твердіше іриски.
  3. Коли знімете з вогню, відразу ж додайте масло та розмішайте.
  4. Можна вилити цукерки в маленькі силіконові форми, якщо їх немає, підійде будь-яке деко, застелене пергаментом.
  5. Після цього цукерки потрібно прибрати на 1–2 години в холодильник, щоб вони повністю застигли.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні