Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаДачаДля чого розумні дачники розвішують на деревах у саду пакети – ви...

Для чого розумні дачники розвішують на деревах у саду пакети – ви будете здивовані

Этот материал также доступен на русском языке
Збирати добрі врожаї фруктів садівникам заважають не лише хвороби, а й шкідливі комахи. Але є один незвичайний метод, який допоможе захистити сад шкідників.

Цей метод досить несподіваний і багатьом здасться дивним. Але якщо ви любите експериментувати, то радимо обов’язково спробувати такий захист свого саду від шкідливих комах.

Раніше ми розповідали, що потрібно зробити для врожаю яблук.

Суть цього методу полягає в тому, що на деревах розвішують пакети з водою, в які опускають кілька монет.

Отже, потрібно взяти звичайний прозорий пакет, заповнити його водою на 70% та відправити туди 5-7 блискучих монет, надійно зав’язати пакет із водою та прикріпити до дерева.

Але важливо знайти місце для пакета, де на нього падатиме сонячне світло. Саме віддзеркалення сонячного світла і створюватиме захист від комах. Все досить просто: сонячні промені, що падають на пакети з водою, створюють відображення, яке може налякати комах, таких як мухи, комарі та інші шкідники. Коли світло починає проходити крізь пакет з водою, то він починає переломлюватися і відбивається на всі боки. Це створює велику кількість свого роду “дзеркал”, блиск яких посилюють ще й монети. Комахам не подобається таке інтенсивне свічення, і вони відлітають геть від дерев.

Такий метод є абсолютно безпечним для домашніх тварин, а найголовніше, що не потрібно використовувати хімічні препарати.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні