Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПрогноз погоди в Україні на неділю, 3 березня

Прогноз погоди в Україні на неділю, 3 березня

Этот материал также доступен на русском языке
У неділю в Україні переважатиме тепла та переважно суха погода, але не в усіх регіонах.

За прогнозами метеоролога Ігоря Кібальчича, погоду 3 березня у нашій країні продовжить обумовлювати поле високого тиску та тепла повітряна маса.

Опадів практично не передбачається. Але у західному регіоні подекуди можливі невеликі дощі. Температурний фон буде вищим за норму з максимальними показниками в Одеській та західних областях. Але все ж таки в неділю відбудеться незначне зниження денної температури у зв’язку зі збільшенням кількості хмарності та прохолодним вітром східної чверті. А ось на Лівобережжі вночі зберігатимуться слабкі морози.

Погода у неділю, 3 березня

У західних областях очікується хмарна погода з проясненнями. Вдень без істотних опадів, удень місцями пройдуть невеликі короткочасні дощі. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°С, днем +7…+12°С, на Закарпатті +11…+16°С.

У північній частині України мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4…+1°С, удень +3…+8°С.

У центральних областях хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3…+2°С, удень +4…+9°С.

У південних областях мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1…+6°С, днем +7…+12°С, на узбережжі Одеської області +2…+7°С.

У східних областях хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -4…+1°С, удень +3…+8°С.

Нове на сайті