П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСало просто танутиме в роті: що потрібно обов'язково додати при засолюванні

Сало просто танутиме в роті: що потрібно обов’язково додати при засолюванні

Этот материал также доступен на русском языке
Солоне сало - ідеальне доповнення до борщу, відвареної картоплі, яйців. Та й просто до хліба. Для засолювання сала зазвичай використовують сіль та спеції до смаку, але є один інгредієнт, який зробить сало справжнім шедевром.

Якщо ви хочете, щоб сало вийшло ніжним, смачним, а найголовніше м’яким – вам знадобиться звичайнісінький інгредієнт, який є на кожній кухні і бігти за ним у магазин спеціально не потрібно.

І це – цукор.

Не бійтеся, сало не буде солодким, цукор додасть йому родзинки та неповторного смаку. Потрібно його зовсім трохи – на 500 г сала достатньо взяти 1 столову ложку цукру.

Солі знадобиться 200 г, часнику – 5-6 зубчиків, лаврового листка – 1 шт., перець – до смаку. Усі сухі складники потрібно перемішати та нанести на сало, попередньо нарізане на невеликі порції.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чи може сало нашкодити здоров’ю.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні