П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяБігос з грибами у мультиварці - ідеальна страва для Святвечора

Бігос з грибами у мультиварці – ідеальна страва для Святвечора

Этот материал также доступен на русском языке
Бігос – це традиційна для української та польської кухні страва, яка багатьом відома як солянка. Зазвичай його готують із капусти та м'яса, але можливий і пісний варіант. Ця страва ідеально доповнить святковий стіл на Святвечір.

ІНГРЕДІЄНТИ:

квашена капуста – 300 г,

свіжа капуста – 300 г,

свіжі гриби – 250 г,

картопля – 1-2 шт.,

олія – 2 столові ложки,

вода – 200 мл,

сіль, перець та зелень – за смаком.

Приготування:

  1. Свіжу капусту нарізати соломкою.
  2. На дно ємності мультиварки налити олію і зверху викласти капусту.
  3. Далі розкласти гриби та скибочки очищеної картоплі.
  4. Картоплю можна замінити 100 г відвареної або консервованої квасолі.
  5. Овочі посолити, поперчити додати лавровий лист і зелень.
  6. Квашену капусту віджати від соку і викласти зверху та влити воду.
  7. Помістити ємність у мультиварку та увімкнути режим «Тушкування» на 30 хвилин. Якщо бігос тушкувати у казанку, на це піде близько години.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні