Неділя, 5 Травня, 2024

Цілюще бадилля

Этот материал также доступен на русском языке
Ми звикли, як ведмідь у казці, є коріння - моркву, редис, буряк, а бадилля-вершки - викидати. І даремно!

Ми розповімо трохи про корисні властивості бадилля, яке удосталь є зараз на городах, присадибних ділянках і яке, у кращому випадку, закладаємо в компостні ями.

Як використовувати бадилля з користю для здоров’я?

Якщо добре промити, висушити і подрібнити в порошок бадилля редиски, отримаєте ефективний засіб від грибка на ногах. Посипаючи їм регулярно проблемні місця, через 10-15 днів забудете про грибок. Зберігати порошок у щільно закупореній сухій скляній банці.

Ботвою моркви ефективно усувають геморой. Склянку висушеного, подрібненого бадилля заливають 200 мл окропу, через годину проціджують і випивають настій ковтками протягом дня. Крім цього, вводять на ніч в анус просочені тампони. І так кожного дня. Незабаром геморой зникає.

При циститі трохи бадилля моркви кип’ятять 10 хвилин в 0,5 л води, настоюють годину, проціджують і п’ють відвар рівними порціями 3-4 рази на день за півгодини до їди.

Також цистит можна перемогти, якщо змішати порівну за обсягом, попередньо подрібнивши бадилля моркви і листя петрушки залити 1 ст.л. суміші 0,5 л окропу, настояти, укутавши, 2 години, процідити і пити по 2/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні