П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілля5 речей, які потрібно робити для себе щодня

5 речей, які потрібно робити для себе щодня

Этот материал также доступен на русском языке
Ставити себе та свої потреби на перше місце не означає бути егоїстом. Прислухайтеся до сигналів, які посилає ваше тіло, і бережіть себе.

Ми сучасні люди, які живуть у світі, який кипить і рухається без зупинки. Ми звикли багато працювати, постійно кудись поспішати. Ми день у день живемо як машини, у всій цій метушні ми часто забуваємо, чому взагалі прокидаємося вранці.

Ставити себе та свої потреби на перше місце не означає бути егоїстом. Прислухайтеся до сигналів, які посилає ваше тіло, і бережіть себе.

1. Зверніться по допомогу.

Якщо ви боретеся з проблемою, це не означає, що ви повинні вирішувати її самостійно. Довіртеся тому, що доктор Бернштейн називає «пошуком спорідненої душі», яка додасть вам сміливості, коли ви зазнаєте втрат і розчарувань, і радітиме разом з вами, коли ви святкуєте ваші успіхи.

2. Придумайте просту мантру.

Доктор Бернштейн рекомендує фразу «sat nam», що означає «Істина — моє ім’я». Повторіть це собі і спробуйте медитувати. Перші кілька разів це не спрацює — ви не будете достатньо зосереджені, ви не будете достатньо вірити. Нехай це вас не турбує. З практикою ви досягнете все кращих результатів. Просто повторюйте мантру про себе і зосередьтеся на своєму диханні — повільному та глибокому. ”

3. Знайдіть час для себе.

Немає значення, пригощаєте ви 15-хвилинну заспокійливу ванну перед сном або читаєте вранці хорошу книгу, головне, щоб це було те, що вам потрібно. Як ти будеш любити інших, якщо не полюбиш насамперед себе!

4. Відкрийте своє серце.

Відкрити своє серце для кохання чи дружби – завдання не з легких. Люди витрачають місяці і навіть роки, намагаючись звести бетонні стіни від страху бути скривдженими, обдуреними, покинутими. Знайдіть час, щоб зміцнити стосунки з людьми, особливо з партнером.

5. Прийміть той факт, що ви не можете контролювати деякі речі.

Хворобливе бажання контролювати своє життя не тільки неефективно, але й шкодить вам самим. Просто визнайте, що є події, які ви не контролюєте. Зосередьтеся на тому, що можете змінити, забудьте про те, що не можете. Наступного разу, наприклад, коли ви спізнюєтеся на важливу зустріч, і весь день йде на спад, зупиніться на мить, глибоко вдихніть і скажіть собі: «Все, що я міг зробити, нехай буде так!» . Ви будете вражені тим, скільки ваги ви можете зняти зі своїх плечей.

Любіть себе більше!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні