Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 4 по 10 липня

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 липня

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня на багатьох представників знаків Зодіаку чекають зміни. Буйний Марс входить на знак спокійного Тельця, Меркурій - на знак господарського Раку. А Венера в Близнюках заступається новим закоханостям і пристрасним романам.

Доля вподобає тим, хто нікуди не поспішає, всі рішення приймає з великою обережністю, без ризику та авантюр. Найудачливішими цього тижня будуть Близнюки, Овни, Водолії та Риби.

Овен

Ви з головою поринете у вирішення важливих питань. Все звалиться на вас одночасно. Спробуйте сконцентруватися на проблемах і, головне, не забувайте відпочивати.

Телець

Підходящий час, щоб налагодити фінансові та сімейні проблеми. Не варто бути занадто недовірливими, інакше проґавте хороші можливості. У будь-якій ситуації вас підтримає сім’я.

Близнюки

Не робіть необдуманих вчинків. Намагайтеся не дуже емоційно реагувати на негідні уваги дрібниці.

Рак

Вам піде на користь усамітнення. По можливості уникайте натовпу, займіться улюбленим заняттям або приділіть увагу здоров’ю.

Лев

Може статися неприємна ситуація, але знайдуться друзі, які готові прийти на допомогу. Відносини в сім’ї значно зміцніють – ви станете краще розуміти одне одного.

Діва

Якщо ви відчуваєте дискомфорт через недомовленість близьких, не пускайте ситуацію на самоплив. Ваша тривога може спровокувати погіршення самопочуття і навіть депресію.

Терези

Цього тижня ви зможете налагодити стосунки у сім’ї. Ви також встигнете зробити кілька важливих справ. Наприкінці тижня обов’язково зверніть увагу на здоров’я.

Скорпіон

Настає сприятливий тиждень, можливими є вдалі покупки. Намагайтеся більше відпочивати, і тоді в першій половині місяця ви зможете реалізувати всі свої плани.

Стрілець

Для вас – це період зростання, розвитку, початку нових справ. Постарайтеся цього тижня все встигнути і нічого не відкладати на потім. Але будьте обережні у суперечках, щоб не зіпсувати стосунків з близькими.

Козеріг

Не піддавайтеся впливу сумних і песимістично налаштованих людей – ви надто емоційні та вразливі. Особливо піде на користь позитивне спілкування з родичами.

Водолій

Підходящий тиждень для серйозних змін у житті. Не варто ні на кого орієнтуватися, а краще самостійно прийняти рішення, розлучитися з непотрібними речами, що заважають. Наприклад, зробіть у будинку перестановку.

Риби

Ваші передчуття вас не обдурять – довіртеся інтуїції. Якщо вам щось не хочеться робити або з кимось зустрічатися – відкладіть. На вихідних можливими є перевтома і апатія, намагайтеся більше відпочивати.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні