Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачТОП-5 найпопулярніших продуктів по всьому світу

ТОП-5 найпопулярніших продуктів по всьому світу

Этот материал также доступен на русском языке
Що ви найбільше любите їсти? На це питання не завжди легко відповісти. Але у кожного є певні страви та продукти, які постійно мають бути в холодильнику, оскільки їх вживають щонайменше 1 раз на тиждень.

Ці товари завжди знаходяться в нашому списку, коли вирушаємо в магазин або ж робимо замовлення на сайті https://turbo.ua/ua, щоб швидкі кур’єри доставили їх по Києву у будь-який район. Доставка Турбо займає від 15 хвилин. Але перед тим як складати кошик на сайті або у додатку, спочатку пропонуємо ознайомитися з нашим списком смачних продуктів у світі, які найчастіше їдять.

Які продукти найчастіше їдять по всьому світу: ТОП-5

Всі продукти з нашого переліку можуть вживатися в одних країнах частіше, а в інших – рідше. Водночас наше дослідження базується на світових цифрах.

Макарони (паста)

В усьому світі є багато любителів макаронів. Пасту чудово знають як основну італійську їжу, але поступово вона заслужила світову популярність і стала затребуваною на інших континентах – Америка та Азія. Макарони можуть готувати на обід або вечерю.

Рис

Друге місце за популярністю займає рис, зокрема це обумовлено тим, що це основний продукт харчування в азіатських країнах. Найбільшу популярність має рис у Китаї, Сінгапурі, Індії, Малайзії та Індонезії. Спосіб приготування може бути різним – від варіння на пару до смаження та складніших процесів.

Піца

Це не зовсім окремий продукт, але ця страва вважається однією з найчастіше вживаних у світі. Піца з’явилася в Італії і поширилася багатьма країнами. Щодня 13% жителів США їдять піцу. Також страва потрібна в інших країнах, де вона стала аналогом закуски.

Куриця

Цей продукт можна вживати в їжі будь-яким зручним способом – варити курячий суп з локшиною, робити бутерброди або готувати відразу повністю. Варіантів безліч. За останні 15 років вживання курки у світі значно зросло. Це м’ясо обігнало за популярністю навіть яловичину.

Яйця

Популярність даного продукту обумовлена тим, що багато хто любить готувати на сніданок омлет або просту яєчню-глазунью. Яйця активно вживаються у країнах, Сході та інших континентах. При цьому цей продукт не просто використовується для приготування сніданку, а також його додають у випічку, використовують для приготування кляру та іншого.

Як захистити себе від постійних походів супермаркетами

Незалежно від того, що саме віддаєте перевагу їжі, все одно регулярно потрібно піклуватися про поповнення запасів холодильника і полиць на кухні. У цій ситуації необов’язково все робити самому – їхати до супермаркету за завантаженим містом, товпитися біля прилавків, стояти в чергах на касу і тягнути пакети. Набагато зручніше скористатися сервісом доставки Turbo, адже це швидко, зручно та без шкоди якості, оскільки продукти завжди свіжі. До основних переваг цієї служби можна віднести наступне:

  • доставка по Києву займає від 15 хвилин;
  • свіжі продукти, які доставляються з власних дарксторів (магазинів), де можна знайти все необхідне зі списку потрібних клієнту товарів;
  • безкоштовна доставка від 400 грн;
  • можна оформити покупку онлайн не тільки через сайт – сервіс має зручний мобільний додаток, щоб замовлення оформлялося ще швидше;
  • бонусна система TurboCoin, в рамках якої постійні клієнти можуть збирати бали за покупку певних продуктів, а потім витрачати їх для розрахунку за замовлення;
  • всі продукти доставляються в термосумках, тому можна не турбуватися про свіжість, а також те, що готові страви будуть теплими.

Клієнт сам обирає зручний спосіб оплати під час замовлення доставки Турбо – готівкою, онлайн на сайті або карткою кур’єру при отриманні.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні