Курка, фарширована булгуром
Інгредієнти:
курка – 1 шт., булгур – 2 склянки, апельсин – 2 шт., оливки – 6-7 шт., масло вершкове – 130 г, цедра лимона та апельсина, родзинки, гірчиця, мускатний горіх, італійські трави та сіль за смаком.
Як готувати:
- Булгур відварити: на дві склянки крупи – одна склянка води.
-
М’яке вершкове масло (100 г) змішати з сіллю, цедрою апельсина та лимона.
-
Все перемішати і акуратно помістити під шкіру курки – у філейній частині та з боків.
-
У булгур додати масло (30 г) і змішати з оливками, родзинками та часточками апельсина.
-
Начинку посолити, додати приправи і нафарширувати курку.
-
Зверху курку змастити гірчицею, приправами і посипати лимонною цедрою.
-
Запікати одну годину при температурі 180 градусів (перші 40 хвилин накрити фольгою).