П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯка користь від огіркового розсолу та чим зняти болі в попереку -...

Яка користь від огіркового розсолу та чим зняти болі в попереку – поради бувалих

Этот материал также доступен на русском языке
У домашньому господарстві немає непотрібних речей. У вмілої господині все знайде собі застосування: з одного продукту спекти смакоти, зі старої речі щось нове придумають, а полікують несподіваним чином та з відмінним результатом.

Яка користь від огіркового розсолу?

Допоможе впоратися з болем у горлі. Щоб приготувати засіб для полоскання горла, огірковий розсіл необхідно розбавити кип’яченою охолодженою водою і злегка нагріти. Таке полоскання регулює кислотно-лужний баланс і допомагає зняти запалення у горлі.

Допомагає при запорах. Огірковий розсіл добре впливає на роботу кишечника. При запорі випийте 1/2 склянки розсолу, розчинивши в ньому 2 столові ложки меду.

Чим зняти болі в попереку

При болях у попереку молоде листя берези подрібніть і зробіть з нього компрес. Якщо біль дуже сильний, листя можна обварити окропом і покласти його товстим шаром на хворе місце, обгорнувши зверху клейонкою або папером.

Як зміцнити ясна

Для зміцнення ясен натирайте їх щодня соком свіжого деревію або часточкою часнику. Курс – 2 тижні. За потреби через 5 днів курс можна повторити.

Лікувальні властивості соку шпинату та буряків

Майте на увазі, проносні властивості мають соки шпинату і буряків. Їх рекомендується змішувати з морквяним соком і соком селери і пити по кілька разів протягом дня.

Чи можна впоратися з діареєю без пігулок?

Народні цілителі рекомендують для боротьби з проносом заздалегідь заготувати цілющий настій.

Для приготування необхідно взяти

  • 40 г подрібненого коріння перстачу прямостоячого,
  • 15 г насіння кропу,
  • 10 г родзинок без кісточок,
  • 2-3 г насіння анісу і все перемішати.

Потім залити 1 л горілки і настояти протягом 2 тижнів у темному місці. Періодично посудину з настойкою потрібно струшувати.

Потім процідити і за необхідності приймати по 1 столовій ложці вранці та ввечері за 30 хвилин до їди. Приймати до одужання.

Зберігати у темному прохолодному місці.

У домашньому господарстві немає непотрібних речей. У вмілої господині все знайде собі застосування: з одного продукту спекти смакоти, зі старої речі щось нове придумають, а полікують несподіваним чином та з відмінним результатом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні