Яким боком класти фольгу на деко?

Этот материал также доступен на русском языке

фольга на кухне
Baked in a foil steak salmon with a lemon and a marble on a wooden background.
Існує думка, що матовий і глянсовий боки фольги мають різні властивості. Частково це так.

Глянцевий бік фольги відбиває світло і тепло, а матовий – навпаки, поглинає тепло.

Таким чином, якщо страва має залишатися холодною, оберніть її назовні глянсовим боком.

Якщо ж ви хочете довше зберегти страву теплою, оберніть її глянцевим боком всередину.

Однак при високій температурі, під час запікання в духовці, ці відмінності у фользі не мають жодного значення.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?