П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаРізнеАстролог розповідає про коридор затемнень: як він може вплинути на нас та...

Астролог розповідає про коридор затемнень: як він може вплинути на нас та як зменшити його негативний вплив

Этот материал также доступен на русском языке
До 8 листопада буде тривати астрономічне явище, яке називається коридором затемнень. Цей період астрологи вважають найскладнішим у році.

Сонячне затемнення, що відбулося 25 жовтня, відкрило коридор доленосних подій, а місячне, яке ми спостерігатимемо 8 листопада, закриє його.

Ми звернулася до ректора Народного астрологічного університету Олега Євтушенка із проханням дати кілька рекомендацій нашим читачам, а також розповісти, як період коридора затемнень може позначитися на нашій країні?

Як поводитися у період коридора затемнень?

За словами Олега Євтушенка, під час коридора затемнень Місяць перебуватиме у знаку Тельця, а Сонце – у Скорпіоні. Це хороший період, щоб зайнятися профілактикою захворювань, попрацювати над своїм зовнішнім виглядом, а також відновити стосунки, якщо вони були напруженими. Цей коридор затемнень дозволяє також змінити ситуацію у фінансовій сфері та доходах. Хороший період для того, щоб зробити якісь покупки, заготовки, запастися продуктами.

Що коридор затемнень принесе нашій країні?

Нашій країні цей коридор затемнень дозволить кардинально змінити ставлення до війни. Ті прихильники, що були у Росії, – люди нейтральні або таки, що вагаються, – тепер стануть на бік України. У цей час високою є ймовірність, що буде вирішено питання постачання, і наша країна почне отримувати за ленд-лізом максимальну кількість озброєнь. У принципі, період затемнень ніколи не буває легким, і для України він все ж таки буде досить складним.

Швидше за все, для нас стане очевидним, що війна не закінчиться до Нового року, хоча, звісно, імовірність є. Щодо Росії, то для неї цей коридор затемнень вдарить по ресурсах. І якщо у них відбудуться якісь великі ресурсні втрати, наприклад, зменшиться кількість військовослужбовців або виникне дефіцит озброєння, то тоді до Нового року, звісно, є можливість закінчення військових дій.

Що таке коридор затемнень?

Коридором затемнень астрологи називають невеликий проміжок часу між двома затемненнями. Вони вважають, що затемнення впливають на життя і долі людей. У період коридора затемнень астрологи радять не розпочинати важливих справ і нічого не змінювати у житті. Краще почекати закінчення періоду затемнення, та й одразу після нього витримати невелику паузу.

Коли астрономічне явище закінчиться, вірне рішення прийде саме собою, і все стане на свої місця.

Ірина Валентинова

Нагадаємо, ми розповідали, що принесе сонячне затемнення 25 жовтня.
Також ми повідомляли про коридор затемнення: що треба і що не можна робити? (фоторепортаж та коментарі астрологів).

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні