Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЩо принесе сонячне затемнення 25 жовтня

Що принесе сонячне затемнення 25 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
25 жовтня відбудеться часткове затемнення Сонця у знаку Терезів. За астрологічними мірками це буде подія грандіозного масштабу, яка радикально змінить життя багатьох людей.

ЯК ВЕСТИ СЕБЕ У ЗАТМІННЯ, ЧИМ ВОНО ОСОБЛИВО І ЩО НАМ ПРИНЕСЕ?

Особливість цього затемнення в тому, що воно відбувається в день молодика, в астрології це явище називається «Чорний Місяць». У такий час може відчуватися сильний психологічний тиск та надмірна емоційність. Також до Сонця цього дня близько підійде Венера, від чого сильно постраждає. Це може негативно вплинути на любовні відносини.

Таке скупчення планет біля Сонця свідчить, що затемнення буде дуже значним і доленосним. Воно буде змушувати нас діяти рішуче та швидко, завершувати те, що вже зжило себе. Результати затемнення прийдуть не одразу, а протягом найближчого півріччя.

У день затемнення і тиждень після в жодному разі не можна підписувати важливі контракти, потім можна сильно пошкодувати. Сонце більшою мірою впливає на чоловіків, особливо на начальників, тому ніяких різких рухів на роботі, зачекайте хоча б 7 днів.

Також цей період невдалий для цілепокладання, побудови планів та загадування бажань. Зараз більше підходить для самоспоглядання, навчання, духовних практик та розслаблення. Потрібно відпочити, адже незабаром доведеться взяти штурвал життя у свої руки та здійснювати стрімкі маневри.

ОВЕН

В Овнів буде серйозно торкнутися теми відносин. Хтось нарешті наважиться піти ва-банк і зізнатися коханому у своїх почуттях, на когось, навпаки, чекає різкий розрив. Будь-яке з цих рішень буде чітким і зваженим: швидше за все вас підштовхнуть до нього події, які відбудуться в цей період.

ТЕЛЕЦЬ

Для Тельців цей період стане справжньою несподіванкою. Варто чекати на підказки ззовні: фіксуйте свої сновидіння, звертайте увагу на знаки. У цей час усе, що здалося, насправді не здалося, а так і є. Імовірний інтерес до езотерики, що раптово з’явився, не варто цього лякатися, ідіть на поводу у своєї цікавості.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам зараз важливо подбати про здоров’я батька. Запишіть батька на чек-ап і відвідайте терапевта, щоб переконатися, що все гаразд. Це затемнення може підняти вас з місця і віднести в іншу країну на ПМП, так несподівано і раптово. Деякі Близнюки в цей період можуть знайти свого духовного наставника.

РАК

Для Раків настане вирішальний момент у роботі. Ситуація може розгорнутися як у позитивному ключі, так і негативному. Хтось знайде нову роботу, інші, навпаки, втратять. Найголовніше, що ці зміни будуть на краще, і ви матимете чітке розуміння, як діяти далі.

ЛЕВ

Левам варто очікувати подій, пов’язаних зі старшими братами чи сестрами, вкрай ймовірна несподівана зміна у їхньому житті. У цей період може постраждати найголовніша цінність Львова — їх его. Намагайтеся не вступати в суперечки, можна боляче впасти від програшу, бережіть себе.

ДІВА

Дівам зараз потрібно уважно стежити за своїм здоров’ям, можна загриміти до лікарні. Займайтеся медитаціями і йогою, намагайтеся частіше бути віч-на-віч із собою, щоб нівелювати ефект затемнення. А ще в цей період ви можете раптово вирушити у незаплановану подорож.

ТЕРЕЗИ

Для Терезів це затемнення стане найбільш значущим, адже ця астро-подія відбувається в їхньому знаку. Воно обіцяє радикальні зміни у собі, зміну іміджу, новий інтерес, переділ поглядів життя. Найголовніше, спостерігайте за своїм фізичним станом, у цей час може статися серйозне нездужання.

СКОРПІОН

Скорпіонам варто побоюватися втрати фінансів. Перевірте всі свої ощадні рахунки та паролі на картах. Ви впевнені, що гроші надійно зберігаються? Не вкладайтеся у сумнівні заходи та стежте за мовою. Цілком ймовірно, що даремне слово призведе до серйозних наслідків.

СТРІЛЕЦЬ

У Стрільців затемнення торкнеться насамперед молодших братів чи сестер. Подайте їм руку допомоги, якщо буде потрібна підтримка. У цей період у вас може з’явитися новий серйозний конкурент, з яким доведеться схрестити мечі. А ще ви можете вирушити у поїздку країною.

КОЗЕРІГ

У Козерогів гостро постане питання нерухомості. У цей період ви можете продати або купити квартиру, переїхати зі орендованого житла або затіяти ремонт. Уважно стежте за здоров’ям матері, а краще запропонуйте їй здати базові аналізи. Внутрішня пригніченість у цей час буде з вами не навіки і скоро минеться.

ВОДОЛІЙ

Водоліїв чекають серйозні зміни у житті дітей, будьте готові надати підтримку. Нова зазноба може з’явитися або навпаки прірва, у будь-якому випадку, це на краще. Зате для вас настав чудовий час, щоб проявити себе з творчого боку та вилити свої емоції на полотно чи нотний стан.

РИБИ

Кажется, для Рыб это затмение даст самые лучшие результаты, ведь могут возникнуть серьезные проблемы у врагов. Они потеряют, а вы приобретете нечто ценное. Не закапывайтесь в работе, это может привести к серьезным последствиям для здоровья. Делайте упор на отдых и помощь страждущим.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні