Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниКоридор затемнення: що треба і що не можна робити? (фоторепортаж та коментарі...

Коридор затемнення: що треба і що не можна робити? (фоторепортаж та коментарі астрологів)

Этот материал также доступен на русском языке
15 жовтня 2022 року ми увійшли до «коридору затемнень». 25 жовтня сталося сонячне затемнення в 02 ° 00 Скорпіона. А 8 листопада буде місячне затемнення у Тельці. Обидва затемнення пов'язані єдиним циклом.

Вплив затемнення поширюється на два тижні до першого затемнення коридору та тиждень після останнього затемнення.

У періоди затемнень слід уважно відстежувати всі ситуації, зустрічі та нові ідеї. Нові зв’язки та контакти можуть набувати значущості. Будь-яка подія, що припадає на період затемнення, є більш важливою, ніж ми можемо передбачити спочатку. Нині варто пам’ятати про це.

Події, пов’язані із сонячним затемненням 25 жовтня, можуть супроводжуватися сильною напругою. У цей час у центрі уваги можуть виявитися неподатливі завдання, ключові процеси та питання виживання.

Чим небезпечний коридор затемнень?

Астролог, майстер феншуй Ірина Березовська порадила не планувати на період коридору затемнення масштабних справ.

«Найважливіше обмеження у цей період – не розпочинати якихось масштабних, глобальних проектів. Тут більше йдеться про бізнес-проекти, якісь нові творчі починання, про те, щоб кардинально змінювати щось у своєму житті. Потрібно трохи почекати», – радить Березовська.

Саме в період затемнень більша ймовірність рішень, про які потім доведеться пошкодувати.

«Вам раптом саме в період затемнень спадає на думку, що потрібно продати квартиру. Тут слід узяти невелику паузу. Коли пелена затемнень пройде, вірне рішення саме вимальовується і все стане на свої місця», — наводить приклад астролог.

У період осіннього коридору затемнень відмовитися від усіх залежних відносин щодо грошей.

«Початок кредитних історій, підпис на іпотеку, подання позову до суду у спадкових справах, аліментах… Інакше ваша історія може затягтися на невизначений термін, високий ризик серйозних переплат та несподіваного повороту подій не на користь ініціатора», — пояснила астролог Ксенія Шахова.

Як правильно поводитися в коридорі затемнень?

Вважається, що рішення та дії, які ми приймаємо та здійснюємо під час коридору затемнень, стануть доленосними та багато в чому визначать наше майбутнє життя. Отже, головне, що не можна робити в цей період, вважають астрологи, — це поспішати і приймати необдумані рішення.

Чого не можна робити

Астрологи не радять з 25 жовтня по 8 листопада:

  • планувати великі справи та нові проекти, купувати нерухомість та машини, змінювати роботу, розпочинати бізнес та переїжджати;
  • погоджуватися на серйозні косметичні процедури;
    одружуватися;
  • розлучатися — можливо, що ви потім пошкодуєте, але повернути вже нічого не вийде;
  • давати і брати гроші в борг;
  • вплутуватися в конфлікти та піддаватися на провокації.

Що робити

  • контролюйте вчинки та емоції;
  • уважніше ставтеся до свого внутрішнього стану;
  • будьте відкриті до трансформацій;
  • у всьому дотримуйтесь балансу;
  • відкладіть усі важливі справи та плани.

Проте затемнення цієї осені пов’язані з кризовими обставинами, з психологічно важкими ситуаціями, і завдання на цей час – вміти діяти гнучко, не триматися за стереотипи, бути готовими до змін, не чинити опір неминучому, застерігає астролог Олена Зимовець у своєму астропрогнозі. Все це допоможе діяти адекватно і не витрачати енергію на те, що не варте наших зусиль.

Але цей час дозволяє нам розчистити психологічні завали, які заважають реагувати на виклики життя адекватно та ефективно. Це затемнення може бути періодом, що вимагає деякої перебудови та ухвалення нової реальності. У цей час можна зіткнутися з обставинами непереборної сили. І особливо важливим стає наше мудре сприйняття подій, уміння контролювати внутрішні стани, щоб адекватно реагувати на зовнішні, а також стійкість та витримка.

Але так чи інакше, у подіях, пов’язаних із затемненням цього сезону, проникатиме його загальна тенденція до напруги. І до тем і подій цього періоду слід ставитись уважно. Вони можуть бути маркерами важливих обставин і показувати тенденції майбутнього.

Затемнення 25 жовтня 2022 року – це час, коли щось може завершуватися, а щось входити в наше життя. Це час перезавантаження. Воно може бути пов’язане з необхідністю перетворень, змін, яких вимагає ситуація, обставини, питання, які підводять до нових підходів. Енергія Скорпіона – це енергія трансформації.

З позитивного. У карті затемнення трін Меркурій-Сатурн період активності 18-26 жовтня. Енергія аспекту допомагає зберігати реалістичний погляд на речі, що дуже корисно у цей період.

Як виглядало сонячне затемнення в різних місцях планети

Часткове сонячне затемнення 25 жовтня, зняте о 09.34 у Кенті, Великобританія. Це було знято між зливами та густими хмарами. Зверніть увагу на Місяць, що закриває великий протуберанець.

Фази часткового сонячного затемнення, Болгарія

Затемнення у Варні

Таким затемнення побачили у Фергані, Узбекистан.

Місто Перник, Болгарія

Так виглядало сонце через денце закопченої склянки.

Затемнення.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні