Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯк прибрати зморшки навколо очей

Як прибрати зморшки навколо очей

Этот материал также доступен на русском языке
Щоб позбутися зморшок і темних кіл під очима, у сучасній косметології використовують не лише креми, але й так звані патчі.

Це пластини у вигляді пелюсток, просочені різними живильними речовинами, які ефективно впливають на діялнку навколо очей. Цей популярний засіб досить дорогий, тому спробуймо його зробити в домашніх умовах.

Патчі від темних кіл

Що потрібно: оливкова, арганова, мигдалева олії, гель алое, зелений чай, ефірна олія паростків пшениці.

Спочатку змішайте мигдалеву олію і масло арганії, а потім розчиніть у них ефірну олію паростків пшениці. Введіть отриману суміш в оливкову олію, додайте гель алое і розтерте листя зеленого чаю. Дайте суміші настоятися протягом півгодини. Просочіть спонж олійною сумішшю і зробіть маску під очі на 15 хвилин.

Омолоджуючі патчі

Що потібно: Блефарогель (аптечний засіб з гіалуроновою кислотою і гелем алое) або просто гель алое, олія  шипшини, мигдалева олія або олія з виноградних кісточок.

Змішайте в рівних пропорціях блефарогель або гель алое з оліями. Ретельно перемішайте і замочіть у цій суміші ватяні диски, попередньо розрізані навпіл. Потім прикладіть їх під очі на 15-20 хвилин.

Патчі від набряків та зморшок

Що потрібно: Блефарогель або оливкова олія, арганова олія, розчинна кава, вітамін Е.

Розчиніть чайну ложку кавових гранул у гелі або в оливковій олії. Потім додайте в неї масло арганії та вітамін Е, ретельно перемішайте. Просочіть спонжі отриманою сумішшю і прикладіть їх під очі на 15-20 хвилин.

Після застосування всіх видів патчів зніміть залишки олії ватяними дисками або м’якими серветками.

 

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні