Полуничні цукерки
Інгредієнти
- Полуниця – 250 грамів,
- цукор – 100 грамів,
- агар-агар – 1 чайна ложка.
Приготування
- Робимо з полуниці пюре. Перетерти пюре через сито і розділити на дві частини.
- До однієї частини пюре додати агар-агар і залишити на 30 хвилин.
- Другу частину пюре змішати з цукром, нагріти і додати першу частину пюре з агар-агаром.
- Довести суміш до кипіння, проварити хвилин шість, постійно помішуючи.
- Дати суміші трохи охолонути, розлити по формочках.
- Коли формочки охолонуть до кімнатної температури, поставити в холодильник. За дві години обережно вийняти з формочок.
Цукерки готові.
Вас також можуть зацікавити новини: