Чай п’ють з цукром та молоком, з травами та маслом. Сьогодні дієтологи радять додавати у чай сіль, стверджуючи, що цей напій сприяє зміцненню імунітету.
Нещодавна ми розповідали про гранатовий чай для імунітету – ви такий ще не пробували: відмінний результат.
Готувати такий чай дуже просто: потрібно заварити його, як завжди, додати до нього молоко та дрібку солі.
Сіль посилює смак чаю, зменшує гіркоту, а також стимулює вироблення шлункового соку, покращуючи травлення.
Головне, пам’ятати, що сіль потрібно використовувати помірно, особливо тим, хто страждає на підвищений тиск і захворювання нирок.
Солоний чай – звичайне явище в деяких регіонах Середньої Азії. Солі грають роль електролітів в організмі людини. Вони відповідають за нормальну роботу мозку, м’язів та інших систем. У літню спеку та при високих фізичних навантаженнях організм втрачає солі разом із потом. Для підтримки водно-сольового балансу рекомендується додавати в пиття сік лимона або дрібку солі.
Ось кілька причин, про які треба пам’ятати, через що варто додати дрібку солі в чай:
Інститут демографії та соціальних досліджень попереджає: демографічна криза поглиблюється. Як війна та міграція змінюють Україну?
Замовлення дипломної роботи — відповідальний крок, адже від якості виконання залежить не лише оцінка, але…
Додаткові виплати на зиму. Як працює програма щомісячної допомоги для родин?
Для багатьох Новий рік – це особливий час, наповнений очікуванням чудес, сімейними традиціями та символічними…
У наступному році стартує нова медична програма - українців віці 40+ чекають зміни. Які ініціативи…
Забудьте про довге випікання – цей «Сметанник» готується без духовки, а на все піде мінімум…