Раніше ми пропонували рецепт смачних і повітряних ванільних пончиків.
Історія свята пов’язана з популяризацією поке — страви з нарізаної кубиками сирої риби, зазвичай лосося, тунця або восьминога, у поєднанні з рисом, овочами, фруктами та соусами. Поке підтримує здоровий спосіб життя, оскільки поєднує білки, жири та вуглеводи. Лосось багатий на Омега-3, а тунець є одним із найкращих джерел протеїну.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати поке з лососем і авокадо.
Інгредієнти:
- 350 г філе лосося,
- 250 г круглозерного рису,
- 2 авокадо,
- 1 лимон,
- 4 ч. л. соєвого соусу,
- кілька листів коріандру.
Приготування:
- Відваріть рис і перекладіть в глибоку миску.
- Наріжте невеликими шматочками лосось і м’якоть авокадо.
- З’єднайте соєвий соус і лимонний сік. Добре перемішайте.
- Полийте сумішшю авокадо і лосось. Відправте в холодильник на 10 хвилин.
- Маринад, який не ввібрав лосось, залийте в рис. Посоліть.
- Перемішайте і розділіть на 4 тарілки.
- Розкладіть зверху авокадо і лосось.
- Присипте кунжутом, подрібненим перцем чилі і коріандром.
Смачного!
Зараз читають: