Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі на неділю, 7 квітня – який прогноз

Магнітні бурі на неділю, 7 квітня – який прогноз

Этот материал также доступен на русском языке
У квітні на нас чекають кілька періодів підвищеного геомагнітного обурення, а це означає, що метеозалежним людям треба бути вкрай обережними. Який прогноз зробили вчені на неділю, 7 квітня, чи буде магнітна буря?

За прогнозами сайту Метеоагент, 7 квітня геомагнітна обстановка буде спокійною, магнітні бурі не передбачаються.

Що не можна робити під час магнітних бур?

Під час магнітних бур рекомендується обмежувати час перебування на вулиці під прямим сонячним промінням, оскільки можливе збільшення рівня ультрафіолетового випромінювання. Якщо необхідно виходити на вулицю, рекомендується використовувати сонцезахисні креми і носити головні убори, щоб захистити шкіру від сонячних опіків.

У такий період краще відмовитися від вживання алкоголю та кави, оскільки вони можуть посилити негативний вплив магнітних бур на організм. Рекомендується вживати більше води та свіжих фруктів та овочів, щоб підтримувати організм у хорошому стані.

Щоб провести день у період високої геомагнітної обстановки найбільш комфортно, можна залишатися вдома, займатися домашніми справами, слухати музику, читати книги або дивитися фільми. Також корисно займатися медитацією чи йогою, щоб зняти стрес та зміцнити психічне здоров’я.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні