Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПрогноз погоди в Україні на неділю, 7 квітня

Прогноз погоди в Україні на неділю, 7 квітня

Этот материал также доступен на русском языке
У неділю очікується тепла погода, але місцями пройдуть короткочасні дощі.

За прогнозами метеоролога Ігоря Кібальчича, малорухливий атмосферний фронт із заходу принесе мешканцям деяких областей України невеликі дощі. Волога повітряна маса та слабкий вітер стануть сприятливими факторами для виникнення туманів у нічний та ранковий час.

Погода у неділю, 7 квітня

У західних областях мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°С, днем +14…+19°С, на Закарпатті до +21°С.

У північних областях хмарно з проясненнями. Уночі та вдень місцями невеликий дощ. Подекуди туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +6…+11°С, удень +14…+19°С.

У центральних областях хмарно з проясненнями. Уночі та вдень місцями невеликий дощ. Подекуди туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +6…+11°С, удень +15…+20°С.

У південній частині місцями очікуються короткочасні дощі, на Одещині можливі грози. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +6…+11°С, удень +15…+20°С.

У східних областях істотних опадів не передбачається, лише на Харківщині місцями пройде невеликий дощ. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +5…+10 °С, удень +16…+21 °С.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні