Вівторок, 21 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачСтелі від Арт Декор: актуально, безпечно, надійно

Стелі від Арт Декор: актуально, безпечно, надійно

Этот материал также доступен на русском языке
Натяжні стелі, популярність яких стрімко росте, дозволяють замаскувати недоліки перекриття та інженерні комунікації, а головне, створити оригінальний дизайн приміщення.

Від чого залежить вартість натяжної конструкції, ви дізнаєтесь на сторінці https://artdecor.ua/uk/raschet-stoimosti-ua/. А ми коротко розкажемо про переваги та цікаві особливості такого прийому в облаштуванні стелі.

Натяжна стеля: що це?

Першою країною, де стали масово облаштовувати натяжні стелі, стала Швеція. Саме тут оцінили безліч переваг таких конструкцій у 60-х роках минулого століття. Поступово тренд підхопили інші європейські країни, а далі – і весь світ. І не дивно, адже правильно обраний дизайн натяжної стелі, дозволяє підкреслити переваги та приховати недоліки приміщення.

Натяжна стеля – це спеціальна конструкція з легкого та міцного профілю, який надійно утримує закріплене полотнище з ПВХ-плівки або спеціальної тканини. Завдяки сучасним технологіям, матеріали для натяжних стель виготовляють з максимально безпечних компонентів, а їх розмаїття просто вражає.

За що люблять натяжні стелі?

Одна з надзвичайно важливих, суто практичних переваг натяжних стель – надзвичайно тривалий термін використання. Гарантія від компанії, що встановлює таку конструкцію, складає від 15 до 20 років! Втім, за бажанням, можна просто замінити матеріал, заливши на місці елементи кріплення.

А ось ще декілька цікавих нюансів:

  • Натяжні стелі є цілком безпечними за умови застосування сертифікованих матеріалів, які ретельно перевіряють на вміст шкідливих речовин. Їх можна використовувати для спальні, ванної, кухні та дитячої кімнати.
  • Такі конструкції – найкращий вихід, коли ремонт добігає кінця, адже монтаж в жодному випадку не зашкодить стінам та підлозі, а триває весь процес від декількох годин до 1-2 днів – для особливо складного дизайну.
  • Стелі з тканини легко витримують мінусові температури, тож їх можна встановити у неопалювальному приміщенні. А ефектна та доступна плівка врятує стіни та підлогу від затоплення – у такому випадку воду обережно зливають, матеріал просушують та повертають на місце.

Де замовити?

Якщо ви потребуєте натяжну стелю в столиці або Київській області, не вагаючись, обирайте кращих! Компанія Арт Декор – це команда фахівців, що знають свою справу на рівні експертів. Компанія з багаторічним досвідом легко впорається з найскладнішим проєктом, використовуючи для його втілення якісні матеріали від кращих світових виробників.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні