П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПиріг на сковороді без духовки – повітряний, ароматний та дуже смачний

Пиріг на сковороді без духовки – повітряний, ароматний та дуже смачний

Этот материал также доступен на русском языке
Під час відключення світла або просто, якщо у вас немає духовки, смачний та ароматний пиріг можна приготувати у сковороді. Просто ложкою з'єднати всі інгредієнти та відправити у сковороду.

Інгредієнти:

  • яйця 2 шт.;
  • молоко 150 г;
  • олія 50 г;
  • цукор 100 г;
  • ванільний цукор 10 г;
  • сіль;
  • борошно 160 г;
  • розпушувач 1 ч. л. з гіркою (6 г);
  • яблука 2 шт.;
  • вершкове масло для змащування сковороди.

Приготування:

  1. Яблука добре помийте. Наріжте їх упоперек на кільця шириною близько 7 мм. За допомогою кришки від пляшки виріжте серединки кілець із насінням. Викладіть на сковороду, попередньо змащену вершковим маслом.
  2. Змішайте яйця, цукор, щіпку солі, ванільний цукор, олію.
  3. Борошно змішайте окремо з розпушувачем і додайте до рідких інгредієнтів. Добре перемішайте тісто та вилийте зверху на яблука.
  4. Накрийте кришкою сковороду і випікайте пиріг на мінімальному вогні 20-25 хвилин. Якщо на кришці з’являється конденсат, витирайте його паперовим рушником.
  5. За 20-25 хвилин переверніть пиріг.
  6. Випікайте ще 15-20 хвилин на мінімальному вогні.
  7. Готовність пирога можна перевірити дерев’яною шпажкою. Вона має бути сухою.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг 12 ложок.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні