Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яАстропрогноз: гороскоп здоров'я на липень

Астропрогноз: гороскоп здоров’я на липень

Этот материал также доступен на русском языке
Липень - найкращий час для оздоровлення організму. З'явилися натуральні овочі та фрукти, а природа дарує нам багато свіжого повітря та сонця.

Однак при цьому пам’ятайте, що сонячні ванни треба приймати дозовано, а переїдання і малорухливий спосіб життя у спеку загрожують неприємними наслідками.

ОВЕН. Протягом липня Овнам треба берегти опорно-руховий апарат. Протягом місяця можливими є проблеми зі шлунком. Друга половина місяця – вдалий час для лікування зубів і протезування, а також для позбавлення від каміння. Уникайте протягів.

ТЕЛЕЦЬ. У Тельців особливо вразливими будуть бронхи. Вдало пройде лікування захворювань печінки. Пийте більше мінеральної води і на якийсь час перейдіть на овочеві страви та кисломолочні продукти. Можливими є харчові отруєння.

БЛИЗНЮКИ. Близнюкам слід поберегти бронхи та легені. Можливими є застудні та вірусні захворювання, які можуть дати ускладнення на шлунок. У липні можна займатися очищенням організму, а також проводити омолоджувальні та будь-які косметичні процедури.

РАК. У липні Ракам потрібно бути обережними із харчуванням. Краще перейти на щадну дієту, що складається з варених, тушкованих або приготовлених на парі продуктів. Від газованих напоїв та різних «смаколиків» краще на якийсь час відмовитися. У супермаркетах обов’язково перевіряйте термін придатності продуктів.

ЛЕВ. Цього місяця у Левів може загостритися остеохондроз або радикуліт. Зверніть увагу на сечовий міхур і нирки і до кінця місяця відмовтеся від усього, що містить хоча б трохи алкоголю. Віддайте перевагу трав’яним відварам та зменште кількість солі в раціоні.

ДІВА. Цього місяця зірки радять Дівам більше гуляти на свіжому повітрі і займатися гімнастикою. Вразливими будуть підшлункова залоза і система виділення організму. Утримайтеся від надмірного вживання солі та солодкого. Будьте обережні під час роботи на дачній ділянці.

ТЕРЕЗИ. Липень може принести Терезам вегетосудинні порушення, але одночасно цей час годиться для позбавлення від неврозів і безсоння. Їжте більше природних вітамінів і не забувайте, що оптимізм, свіже повітря і рух – найкраща профілактика для нервів та судин.

СКОРПІОН. Це найкращий час для позбавлення від шкідливих звичок. Також корисним буде провести час поза містом, що зміцнить імунітет і відверне від негативних думок. Вразливими будуть підшлункова, щитовидна залоза та нирки. Їжте менше солодкого.

СТРІЛЕЦЬ. У липні Стрільцям не слід перевантажувати нирки. Зверніть особливу увагу на гігієну шкіри, оскільки будь-яка подряпина може стати джерелом неприємних захворювань. Не найкращий час для операцій на обличчі та відвідування стоматолога. Можливими є проблеми з ногами та нервовою системою.

КОЗЕРІГ. У липні Козерогам загрожує перевтома, тож зверніть увагу, як і скільки ви відпочиваєте. Не забувайте також і про сезонні овочі та фрукти. Можливо, саме у липні ви зможете знайти лікаря, який нарешті позбавить вас від застарілих болячок, пов’язаних із носоглоткою.

ВОДОЛІЙ. Починаючи з другої половини місяця, Водолії можуть успішно пройти курс лікування нирок та печінки. У цей час також корисно займатися косметичними процедурами з використанням глини та грязі. У середині місяця можливим є загострення хронічних захворювань.

РИБИ. У першій половині липня Рибам корисно відпочити на природі і зайнятися гартуванням організму. Ефективними будуть косметичні омолоджувальні процедури. Упродовж місяця зірки радять зайнятися профілактикою захворювань дихальної системи. Не перевантажуйте серце. Наприкінці місяця можуть нагадати про себе хронічні захворювання.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні