П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 31 жовтня до 6 листопада

Гороскоп на тиждень з 31 жовтня до 6 листопада

Этот материал также доступен на русском языке
Продовжується період зростаючого Місяця, але цього разу цей час є менш ефективним, т.к. збігається з коридором затемнень, тож не варто розпочинати якісь важливі справи та масштабні, глобальні проекти.

Рівень емоційного напруги зростає, що може призвести до негативних наслідків, особливо у сфері індивідуальних і ділових взаємин. Розслабитись допоможе заняття спортом, масаж, фізична робота, активні види відпочинку.

Планета війни – Марс, змінила фазу руху і більш ніж на 2 місяці перейшла до ретроградного руху – це час пасивної агресії. Розвиток будь-яких процесів йде повільніше, змінюється тактика ведення бойових дій, виникають часті затримки у дорозі, зупинки у роботі.

1 листопада – містичний день, серединна точка між осінніми затемненнями. Слід бути готовими до найнесподіваніших “подарунок долі”. Час хаосу, тому не варто шукати логічного пояснення того, що відбувається навколо. Несподівані повороти, як в один, так і в інший бік можуть вибити з колії, увігнати в ступор і т.д. Розпочаті справи, розрахунки та побудова планів у цей день можуть спричинити прямо протилежні наслідки.

Гороскоп на тиждень з 31 жовтня до 6 листопада

Овен

На початку тижня у вас можуть виникнути невеликі проблеми. Не звертайте уваги на негаразди – все вирішиться. Спокій та умиротворення – ваші найкращі друзі на початок листопада.

Телець

Не бійтеся нових починань, але при цьому порівнюйте з реальністю свої сили. Бажано не присвячувати оточуючих свої задуми. Намагайтеся не конфліктувати в сім’ї.

Близнюки

Тиждень розпочнеться з новин, які стануть для вас шоком. Не можна сказати, що вони будуть поганими, але відбиток залишиться на весь період, що залишився. Сприятливий час для прогулянок на відкритому повітрі. Головне зараз – не перетравлюватися.

Рак

У першій половині тижня зірки радять уникати стресових ситуацій. Нервові навантаження можуть негативно вплинути на ваше здоров’я. Можливі суперечки у сім’ї, постарайтеся дивитися на деякі речі з гумором.

Лев

Намагайтеся раціонально розподілити сили на весь тиждень. Вам може супроводжувати успіх у оформленні будь-яких документів. Беручи участь у суперечках, намагайтеся зберігати нейтральну позицію.

Діва

Гарний час для вирішення наболілих питань та сімейних негараздів. А ваші особисті плани можуть бути порушені. Не слід цими днями також робити дорогі покупки.

Терези

Початок тижня принесе чудовий настрій та самопочуття. Ви можете отримати привабливу пропозицію, яку краще прийняти. Також намічається вирішення якоїсь серйозної проблеми.

Скорпіон

Приділіть час собі та своїм інтересам. Зірки радять відпочивати та зайнятися чимось для душі. Головне, не перенапружуватися – йде смуга спаду фізичних сил. Обережно поводьтеся з електроприладами.

Стрілець

Цього тижня ви можете отримати якусь вигоду. Але будьте уважними, щоб не упустити цей шанс. У сімейних справах не робіть того, про що вас ніхто не просить, інакше може виникнути непорозуміння.

Козеріг

Ви можете познайомитись із цікавою людиною під час поїздки. Зірки застерігають: необдумані рішення можуть спричинити збитки. З серйозністю поставтеся до свого здоров’я, є ризик вірусних захворювань.

Водолій

Займіться своєю нервовою системою, інакше може погіршитись здоров’я. Найчастіше виходьте на свіже повітря, уникайте конфліктів. Особливо будуть корисні фізичні навантаження та спорт.

Риби

Вдалий час для профілактичного медичного обстеження. Успішно пройде врегулювання юридичних суперечок. Проведіть один день із близькими людьми чи друзями – спілкування з ними принесе багато приємного.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні