П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаСпоживачХолодильники для косметики

Холодильники для косметики

Этот материал также доступен на русском языке
Доглядову косметику можна зберігати і у звичайному холодильнику. Але такий підхід має недоліки.

Ми даремно займаємо частину холодильника, а нам ще доведеться нести все у ванну і назад на кухню. Саме тому холодильник для косметики – це насамперед зручність.

Однак доводиться зважати на те, що холодильники для косметики – це не така вже маленька стаття витрат. На щастя, діапазон цін великий і можна знайти косметичний холодильник, який відповідає нашим фінансовим можливостям.

Що зберігати у холодильнику для косметики?

Перш ніж покласти косметику в холодильник, прочитайте її етикетку, дізнайтеся про склад та рекомендації виробника. Показаннями до регулярного охолодження продукту є, наприклад, антиоксиданти (екстракти фруктів) та антиокислювачі — ретинол, вітамін С, вітамін А. Далі від вологи, світла та тепла вони довше зберігають свої властивості.

Якщо косметика не містить консервантів і виготовлена ​​на замовлення або своїми руками в домашніх умовах із напівфабрикатів, поставте її в холодильник. Олію холодного віджиму слід зберігати в прохолодному місці. Що ще можна сховати у холодильник для косметики?

Тканинні маски та наочники
Косметика з гелеподібною консистенцією та охолоджуючим ефектом
Процедури у сироватці та ампулах
Тоніки, есенції та гідролати
Термальна вода

Інші косметичні засоби, особливо з гелеподібною консистенцією, дають приємне полегшення при додатковому охолодженні.

Що не можна зберігати у холодильнику для косметики?

Однак не всю косметику можна зберігати у холодильнику. Тільки деякі підходять для цього. Більшість із них ви можете, але вам це не обов’язково потрібно, а інші взагалі не дозволені. Чому? Тому що вони не працюватимуть, або ми зіпсуємо їхню консистенцію чи склад. Тож про ефективні дії можна забути…

До таких косметичних засобів належать:

Глиняні маски
Креми з фільтром
Креми, сироватки, лосьйони на основі олій
Косметика із кислотами
Кольорова косметика

Холодильник для косметики насправді є туристичним холодильником, який косметичні бренди почали пристосовувати до естетичних вимог. Отже, харчуватися він може як від мережі, так і від прикурювача. Його розміри не займають багато місця, а крім того, багато холодильників для косметики мають гарний дизайн, тому є ще й прикрасою.

ukrsalon.com.ua пропонує вам якісний товар.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні