П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГенштаб повідомляє: українські воїни відобразили чергову спробу розвідки поблизу Берестового та Білогорівки.

Генштаб повідомляє: українські воїни відобразили чергову спробу розвідки поблизу Берестового та Білогорівки.

Этот материал также доступен на русском языке
17 липня у своєму ранковому звіті Генштаб повідомив, що українські військові боєм відобразили чергову спробу розвідки поблизу Берестового та Білогорівки.

Зведення Генштабу ЗСУ станом на ранок 17 липня

На Слов’янському напрямку зі ствольної та реактивної артилерії ЗС РФ обстріляли цивільну та військову інфраструктуру, безуспішно вели штурмові дії в районі Івано-Даріївки. Росіяни намагалися просунутися у напрямку Верхньокам’янки, але зазнали втрат і відійшли. Також російські військові завдали ракетно-авіаційних ударів неподалік Соледара, Покровського та Світлодарська.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках продовжуються систематичні обстріли позицій ЗСУ по лінії зіткнення. ЗС РФ завдали авіаударів поблизу Кам’янки, Щербаків та Малих Щербаків.

На Південнобузькому напрямку зафіксовано обстріл низки населених пунктів та ракетні удари по Миколаєву. Зберігається загроза повторення таких дій із боку армії РФ у регіоні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні