Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіКому із неповнолітніх українців можуть виплатити 2200 гривень?

Кому із неповнолітніх українців можуть виплатити 2200 гривень?

Этот материал также доступен на русском языке
ПриватБанк вже почав виплачувати грошову допомогу, яку виділили для дітей та підлітків.

ПриватБанк почав виплачувати грошову допомогу від міжнародних організацій дітям та підліткам. Виплати можуть отримати українці, які через війну змушені були шукати притулок у безпечних регіонах, і яким зараз від 14 до 18 років, повідомляє today.ua.

Розмір допомоги дітям-переселенцям складає 2200 грн. Для отримання коштів неповнолітні українці мають відкрити картку для виплат у ПриватБанку. Туди їм перерахують переказ Western Union.

Відкрити картку для виплат можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. При оформленні картки присутність батьків або опікунів не є обов’язковою.

Щоб банк нарахував допомогу від ООН World Food Programme чи WFP, оформлювачам має бути від 14 до 16 років.

Після отримання SMS-повідомлення з контрольним номером переказу Western Union зняти 2200 грн неповнолітні громадяни зможуть через Приват24, банкомати, термінали самообслуговування, каси відділень банків.

З усіх питань щодо нарахування виплат громадяни можуть звернутися до банку за телефоном 3700 або до чату “Допомога онлайн”.

Також у червні ПриватБанк почав виплачувати допомогу українцям від Червоного Хреста. Розмір виплат становить 2500 грн. на одну особу на місяць. Забрати гроші можна як у відділенні ПриватБанку, так і виплати зараховують громадянам і на карти “Є-підтримка”.

Червоний Хрест перераховує гроші тим сім’ям, які мають офіційний статус малозабезпечених, та до 24 лютого проживали в одній із наступних областей: Донецька, Луганська, Запорізька, Житомирська, Київська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні