Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень із 6 по 12 червня

Місячний посівний календар дачника на тиждень із 6 по 12 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Цей тиждень сприятливий для практично всіх видів робіт у саду та на городі. Але точну підказку надасть Місячний календар.

6 червня. Цей день вважається несприятливим для робіт у городі та саду. Тому краще зайнятися поливом рослин, а також прибиранням бадилля та благоустроєм саду.

7 червня. Цей день є сприятливим для всіх садово-городніх робіт. Рекомендується зайнятися обробкою, розпушуванням землі, посадкою та пересадкою культур, що дають надземні плоди. Також можна зайнятися підживленням та щепленням рослин. Крім того, рекомендується обрізка, живцювання, підготовка до укорінення та укорінення полуничних вусів. Можна зайнятися прищипкою та пікіруванням рослин, проріджуванням сходів, а також поливанням рослин та підживленням мінеральними добривами. У цей день не рекомендується обрізати плодові дерева, тому це може призвести до їх загибелі.

8 червня. Сприятливий день для всіх садових робіт. Можна сміливо проводити прополки, обробки, посадки та пересадки культур, які дають наземні плоди. У цей день не рекомендується обрізати плодові дерева, тому це може призвести до їх загибелі.

9 червня. Цей день дуже сприятливий для посадки плодових дерев. Також можна зайнятися посівом, посадкою та пересадкою зелених, листових, плодових та баштанних культур. Рекомендується також полив, щеплення, добрива та заготівля живців. У цей день не рекомендується обрізання дерев, оскільки це може погано позначитися на їхньому здоров’ї.

10 червня. Цей день сприятливий для робіт у саду та городі. Рекомендується посадка рослин, у яких придатною є надземна частина: гарбуз, огірки, кабачки, томати, диня, баклажани, кукурудза, соняшник, лікарські рослини, квіткові культури. Також можна зайнятися обрізанням, пасинкуванням, прищипкою та підживленням рослин.

11 червня. Цього дня можна садити, сіяти, зайнятися пересадкою зелені, плодових, баштанних культур, листових овочів, ягідних чагарників, полуниць, плодових дерев. Рекомендується також зайнятися обробкою землі, обрізанням, живцюванням, укоріненням полуничних та інших вусів, пасинкуванням, проріджуванням, збиранням насіння, обрізанням, прищипкою та пікіруванням. У цей день не рекомендується обрізати плодові дерева, оскільки рослини можуть загинути.

12 червня. Цей день є сприятливим для садово-городніх робіт. Рекомендується посів, посадка, пересадка, живцювання, укорінення живців та вусів, а також обробка землі. Можна також зайнятися роботою з корінням, оскільки цього дня вони майже не реагують на будь-які пошкодження. Крім того, рекомендується зайнятися збиранням урожаю культур, у яких придатною є верхня надземна частина, а також поливом і підгодовуванням. А ось обрізку та прищипку краще відкласти.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які домашні засоби можна використовувати для підгодівлі огірків.

Нове на сайті