Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЗміцнити серце та врятуватися від нападів стенокардії допомагає особливий відвар трав

Зміцнити серце та врятуватися від нападів стенокардії допомагає особливий відвар трав

Этот материал также доступен на русском языке
Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у багатьох країнах світу. І тому важливо підтримувати серце, не запускати хвороби.

Як зміцнити серце

«Від нападів стенокардії, які дістають мене протягом декількох років, краще за ліки допомагає засіб народної медицини – відвар з трав. Цей рецепт досить складний у приготуванні, але дуже дієвий і корисний для організму. Він дарує мені полегшення на 6-8 годин.

Інгредієнти

Ромашка – 1 чайна ложка, валеріана – 1 чайна ложка, спориш – 1 чайна ложка, сухоцвіт болотний – 1 чайна ложка, кропива собача – 1 чайна ложка, окріп – 1 літр, мед – 500 міліграмів, горілка – 500 міліграмів.

Спосіб приготування

  • Потрібно змішати горілку і мед, трохи підігріти на вогні, але не доводити до кипіння, перемішувати, поки суміш не стане повністю однорідною.
  • Потім взяти всі трави, змішати їх і висипати в прохолодну воду.
  • Поставити на плиту і довести до кипіння, постійно помішуючи.
  • Проварити протягом декількох хвилин, вимкнути вогонь.

Треба залишити трави настоюватися близько години, після чого вилити у відвар спирт із медом і залишити на кілька днів (найкраще – на тиждень).

Приймають засіб два рази на день по чайній ложці протягом тижня, після чого дозування можна збільшити до 1 столової ложки по два рази на день, поки відвар не закінчиться».

Наталя Куваєва, м. Житомир

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні