Нам знадобляться:
Рисова крупа – 1,5 склянки,
молоко – 1,2 літри,
яйце – 2 штуки,
манна крупа (для панірування),
рослинна олія та цукор – за смаком.
Приготування:
- Приготувати густу рисову кашу на молоці (рідини в ній не повинно бути), ще теплою заправити цукром і вбити яйця.
- Ретельно вимісити суміш (якщо суміш виходить рідкою, додати до неї трохи крохмалю чи борошна).
- Мокрими руками сформувати з рисової суміші батончики.
- Потім у широку плоску тарілку висипати манку, обваляти в ній батончики і викласти в сковороду з розпеченим маслом.
- Смажити з двох боків до золотистої скоринки. Готові батончики подати з варенням чи сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирно-шоколадний мус.