Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЯкі послуги можна отримати онлайн у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ?

Які послуги можна отримати онлайн у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ?

Этот материал также доступен на русском языке
Наразі для отримання багатьох послуг не потрібно відвідувати сервісні центри Міністерства внутрішніх справ (МВС). Причому кількість користувачів невпинно зростає.

– Курс на диджиталізацію став пріоритетом у роботі державних структур: онлайн-послуги витісняють паперовий формат. Це значно спрощує надання адмінпослуг: не треба стояти у довгих чергах, щоб зібрати купу довідок чи підписи працівників певної кількості держустанов, – зазначає голова ДСЦ МВС Євген Мойсеєнко.

Зараз у сервісних центрах МВС можна отримати такі онлайн-послуги:

  • За допомогою модернізованого функціоналу перевірки посвідчення водія як громадяни, так і правоохоронні органи можуть встановити, чи не є документ підробкою.
  • Ще один онлайн-інструмент сервісних центрів – калькулятор вартості, який допомагає розрахувати орієнтовну вартість послуги з реєстрації транспортного засобу. Тут також можна дізнатися про податки, збори та в якому розмірі вони сплачуються у кожному конкретному випадку.
  • Сервіс перевірки наявності номерних знаків, яким можна було скористатися лише в інфобоксах. З його допомогою можна дізнатися, в який саме сервісний центр МВС необхідно записатися, щоб закріпити за авто номерний знак. Раніше таку онлайн-перевірку здійснювали лише для номерів із комбінацією цифр, яка віднесена до категорії «платних», а зараз – для номерів із будь-якою комбінацією.

Читайте також:

Джерело: 24tv.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні