Кокосовий пиріг на кефірі дуже смачний: зверху рум’яна скоринка з кокосової стружки, а всередині – м’який та повітряний, із приємним кокосовим смаком та ароматом!
Кефір – 250 мл, цукор – 250 г, борошно – 240 г, розпушувач – 1 чайна ложка, ванільний цукор – 10 г, сіль – 0,25 чайної ложки, яйце – 1 шт., кокосова стружка.
У миску влити кефір, всипати 100 г цукру і вбити яйце. Злегка збити вінчиком до однорідності. Всипати ванільний цукор та сіль і знову перемішати.
Просіяти в кефірну суміш борошно, додати розпушувач для тіста і перемішати за допомогою ручного вінчика до однорідної маси.
У глибоку посудину всипати кокосову стружку, додати решту цукру і добре перемішати.
Застелити дно форми для випікання пергаментом, змастити її боки соняшниковою олією, викласти у форму тісто і акуратно розрівняти.
Посипати верх пирога кокосово-цукровою сумішшю, рівномірно розподіляючи її, і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Спробуйте також рецепт, який підкорив Інтернет: ідеальна закуска на усі випадки життя зі звичайних кабачків.
19 жовтня очікується масштабний геомагнітний шторм. Як уникнути поганого самопочуття?
Миска з сіллю на вікні. Дізнайтесь наскільки ефективний цей засіб від надлишкової вологи.
Як виростити гриби на балконі чи в погребі? Отримайте гарний урожай за 3 місяці без…
Золотисті баклажани з часником і зеленню без гіркоти. Головний секрет ароматної страви.
ПФУ виявляє переплати. Що робити одержувачам, щоб не втратити соціальну допомогу?
Додаткові 20 мільярдів для бюджету. Уряд планує підвищити акцизи у наступному році — на що…