Кокосовий пиріг на кефірі дуже смачний: зверху рум’яна скоринка з кокосової стружки, а всередині – м’який та повітряний, із приємним кокосовим смаком та ароматом!
Кефір – 250 мл, цукор – 250 г, борошно – 240 г, розпушувач – 1 чайна ложка, ванільний цукор – 10 г, сіль – 0,25 чайної ложки, яйце – 1 шт., кокосова стружка.
У миску влити кефір, всипати 100 г цукру і вбити яйце. Злегка збити вінчиком до однорідності. Всипати ванільний цукор та сіль і знову перемішати.
Просіяти в кефірну суміш борошно, додати розпушувач для тіста і перемішати за допомогою ручного вінчика до однорідної маси.
У глибоку посудину всипати кокосову стружку, додати решту цукру і добре перемішати.
Застелити дно форми для випікання пергаментом, змастити її боки соняшниковою олією, викласти у форму тісто і акуратно розрівняти.
Посипати верх пирога кокосово-цукровою сумішшю, рівномірно розподіляючи її, і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Спробуйте також рецепт, який підкорив Інтернет: ідеальна закуска на усі випадки життя зі звичайних кабачків.
Працювали за межами України? Тепер це може допомогти вийти на пенсію вчасно. Але будьте уважні:…
З 1 липня в Укрпошті діють нові правила, які стосуються грошових виплат для фізичних осіб.…
Шухляда холодильника – не просто «полиця для овочів». Саме тут продукти довше залишаються свіжими, якщо…
В Україні у 2025 році деяким власникам старого та нового житла доведеться заплатити податок на…
3 липня в Україні очікується місцями спека, але й місцями невеликий дощ.
Як сильно збуджений стан магнітосфери позначиться на здоров'ї людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?