Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДекілька ідей, як на швидку руку організувати гарну святкову вечерю "з того,...

Декілька ідей, як на швидку руку організувати гарну святкову вечерю “з того, що було”

Этот материал также доступен на русском языке
Часто трапляється, що робота чи інші справи не дозволяють заздалегідь та неквапливо підготуватися до свята. Але немає безвихідних положень. Адже в кожному будинку є запас якихось продуктів, які можна використовувати з фантазією.

Що можна приготувати?

М’ясо по-французьки з апельсинами – на гаряче

Рецепт цієї страви неодноразово допоможе вам при підготовці до прийому гостей. Готується ця страва дуже просто, а виглядає дуже апетитно та на смак чудово.

Мінімум інгредієнтів: куряча грудинка, апельсин, сіль, перець, гвоздика, олія, сир.

Чисто вимитий апельсин порізати кружальцями, викласти у форму з незначною кількістю олії, покласти 3-4 гвоздички. Зверху викласти порізане пластинами посолене і поперчене куряче філе, викласти другий шар апельсинів, другий шар філе і відправити в розігріту духовку. Незадовго до закінчення приготування посипати тертим сиром і повернути запікатися до апетитної скоринки.

Гарніром можна подавати гарячу картоплю у будь-якому вигляді.

Закуски прикрасять будь-який стіл

Порятунком, паличкою-виручалочкою господарок давно стали закуски-рулети з лаваша. Ми вже неодноразово розповідали вам, як можна швидко, бюджетно та ефектно прикрасити стіл та смачно нагодувати гостей рулетами з лаваша. Класикою жанру є рулет із лаваша з начинкою з плавленого сиру з майонезом та часником.

Закуска з лаваша з крабовими паличками

Рулет з лаваша з крабовими паличками та яйцем вийде смачно, яскраво та ситно. Ця закуска підійде до будь-якого святкового столу: у сімейному колі, на фуршеті та навіть на пікніку

Інгредієнти: лаваш 1 лист, крабові палички 200 г, яйця 2 шт., зелена цибуля 2-3 шт., майонез 2 ст. л.

Канапе

Канапе – маленькі бутерброди із хліба чи грінок, доповнені різними продуктами. Варіантів канапе незліченна кількість, їх можна приготувати з того асортименту продуктів, які ви маєте в своєму розпорядженні.

Канапе з сиром, горіхом та виноградом

Сир, шинка, огірок, оливка

Картопля, оселедець, зелена цибуля

Ковбаски, сир, огірок та болгарський перець

Огірок, сир та паштет

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні