Що можна приготувати?
М’ясо по-французьки з апельсинами – на гаряче
Рецепт цієї страви неодноразово допоможе вам при підготовці до прийому гостей. Готується ця страва дуже просто, а виглядає дуже апетитно та на смак чудово.
Мінімум інгредієнтів: куряча грудинка, апельсин, сіль, перець, гвоздика, олія, сир.
Чисто вимитий апельсин порізати кружальцями, викласти у форму з незначною кількістю олії, покласти 3-4 гвоздички. Зверху викласти порізане пластинами посолене і поперчене куряче філе, викласти другий шар апельсинів, другий шар філе і відправити в розігріту духовку. Незадовго до закінчення приготування посипати тертим сиром і повернути запікатися до апетитної скоринки.
Гарніром можна подавати гарячу картоплю у будь-якому вигляді.
Закуски прикрасять будь-який стіл
Порятунком, паличкою-виручалочкою господарок давно стали закуски-рулети з лаваша. Ми вже неодноразово розповідали вам, як можна швидко, бюджетно та ефектно прикрасити стіл та смачно нагодувати гостей рулетами з лаваша. Класикою жанру є рулет із лаваша з начинкою з плавленого сиру з майонезом та часником.
- Готуємо смачно: швидкий рулет з лаваша
- Тонкий лаваш плюс трохи фантазії.
- Бурякові троянди на новорічному столі.
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Рулет з лаваша з крабовими паличками та яйцем вийде смачно, яскраво та ситно. Ця закуска підійде до будь-якого святкового столу: у сімейному колі, на фуршеті та навіть на пікніку
Інгредієнти: лаваш 1 лист, крабові палички 200 г, яйця 2 шт., зелена цибуля 2-3 шт., майонез 2 ст. л.
Канапе
Канапе – маленькі бутерброди із хліба чи грінок, доповнені різними продуктами. Варіантів канапе незліченна кількість, їх можна приготувати з того асортименту продуктів, які ви маєте в своєму розпорядженні.
Канапе з сиром, горіхом та виноградом
Сир, шинка, огірок, оливка
Картопля, оселедець, зелена цибуля
Ковбаски, сир, огірок та болгарський перець
Огірок, сир та паштет